Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Kettingpapier

Kettingpapier

Andere benamingen: Computerpapier, Matrixprinter papier, Pinfeed papier, Listingpapier

Kettingpapier bestellen

Op zoek naar papier voor de matrixprinter? Bij DiscountOffice.nl vindt u kettingpapier in enkelvoud, 2-voud en 3-voud. Het kettingpapier wordt ook wel computerpapier genoemd en is geschikt voor elk type matrixprinter. Bij DiscountOffice.nl wordt het computerpapier voordelig geprijsd en is het papier veelal uit voorraad leverbaar. Daardoor heeft u het vaak de volgende werkdag al in huis.

Wat is kettingpapier?

Kettingpapier is papier waarvan de bladen aan elkaar vast zitten en kunnen worden afgescheurd langs de geperforeerde lijnen. Het papier is speciaal gemaakt voor het printen met een matrixprinter. De printer is voorzien van een ketting, deze trekt het papier door de printer heen. Langs het papier zitten randen met gaten welke matchen met de ketting van de printer. De randen kunnen na het printen worden afgescheurd op de geperforeerde lijnen.
Matrixprinters worden voornamelijk gebruikt in de detailhandel en industrie. Met een matrixprinter kunnen grote hoeveelheden documenten afgedrukt worden. Het computerpapier is in enkelvoud of meervoud te krijgen. Met het meervoudige papier wordt de afdruk doorgedrukt op de achterliggende vellen waardoor u direct een kopie van het document heeft. Deze vorm van afdrukken is erg efficiënt en handig voor bezorgers en transporteurs. De achterliggende vellen hebben een afwijkende kleur waardoor de kopie kan worden onderscheiden van het origineel.

A-merken computerpapier

DiscountOffice.nl levert alleen kwalitatief computerpapier van de bekende A-merken zoals:

  • Esselte
  • Exacompta
  • Rillprint
  • Sigel

Dit kettingpapier is getest op maximaal functioneren, het laat zich gemakkelijk verwerken en geeft weinig stof af. De hoge graad van witheid zorgt voor een scherpe en duidelijke afdruk.

Voordelig inkopen

DiscountOffice.nl stimuleert de klant om slim en voordelig in te kopen. Daarom wordt er bij afname van grotere aantallen standaard een staffelkorting berekend. Alle benodigdheden bij één partij inkopen is voor u een gemak. DiscountOffice.nl heeft een ruim assortiment waardoor ook de matrixprinter, het inktlint en matrixprinter etiketten hier te bestellen zijn. Voor de zakelijke klant bieden wij de mogelijkheid om op rekening te bestellen. Bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest.