Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Klaptafels

Klaptafels

Andere benamingen: Inklapbare tafels

Klaptafels bestellen

Een klaptafel is een flexibele en betaalbare oplossing om snel extra tafels te plaatsen in een kantine, kantoor, vergaderruimte, restaurant en meer.
Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor multifunctionele klaptafels die geschikt zijn voor elk evenement of bijeenkomst. Snel opgezet en plaatsbesparend gestapeld.
De meeste klaptafels worden snel geleverd en tegen een scherpe prijs. U bestelt gemakkelijk en voordelig online de beste klaptafels via DiscountOffice.nl.
U kunt kiezen uit verschillende modellen, afmetingen en blad- en framekleuren. Met behulp van de uitgebreide selectiemogelijkheden vindt u snel de juiste klaptafel die u nodig heeft. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Bestelt u namens een bedrijf, school of instelling dan is het bij DiscountOffice.nl ook mogelijk om op rekening te bestellen. Dit kunt u eenvoudig aanvragen tijdens het bestelproces.

Klaptafels: een multifunctionele en flexibele kantooroplossing

Een inklapbare tafel is multifunctioneel. Zeker in deze tijd waarin steeds meer behoefte is aan flexibele werkplekken. Met klaptafels maakt u van een vergaderruimte in een mum van tijd een extra kantoorruimte waar meerdere mensen kunnen werken. Of breidt u een bestaande vergaderruimte of kantine snel uit met extra tafels voor bijvoorbeeld een overleg met een extra delegatie of voor een gezellige bedrijfsborrel met alle werknemers.
Ook worden klaptafels vaak ingezet op scholen voor het creëren van extra lesruimte of bij examens. Zodra de extra tafels niet meer nodig zijn zijn ze weer gemakkelijk en compact op te ruimen.

Ruim assortiment klaptafels

Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruim assortiment klaptafels en vouwtafels. U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen, afmetingen en kleuren. Zoals een klaptafel met een lichtgrijs blad of een blad van beuken, eiken, esdoorn of kersen. De toplaag is voorzien van een sterke melamineharscoating, zodat de tafel tegen een stootje kan en goed schoon te maken is.
De onderstellen zijn verkrijgbaar in aluminium, verchroomd staal of poedercoating zwart.
Ook biedt DiscountOffice.nl combineerbare klaptafels in verschillende uitvoeringen. Met de diverse basiselementen in een rechthoekig, halfrond en kwartrond model maakt u zelf voor elke gelegenheid de perfecte opstelling.
Wilt u liever niet sjouwen met de klaptafels? Kies dan voor de verrijdbare klaptafels, uitgevoerd met stevige wielen waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn naar de ruimte waar ze nodig zijn. Een andere mogelijkheid is om de ingeklapte tafels te vervoeren met de speciale transportwagen voor klaptafels waarmee tot 10 klaptafel te vervoeren zijn.

Topkwaliteit inklapbare tafels met korting

De inklapbare tafels die u bestelt via DiscountOffice.nl zijn vervaardigd van stevige robuuste materialen zodat ze een lange levensduur hebben. U bestelt de klaptafels altijd met hoge kortingen.
Bovendien hanteren wij staffelprijzen waarbij geldt hoe meer u bestelt hoe lager de prijs. Door meerdere klaptafels te bestellen kunt u aanzienlijk besparen op de inkoop.