Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Kledingkasten

Kledingkasten

Andere benamingen: Lockers, Garderobekasten, Ruimtebesparende Kasten

Kledingkasten bestellen

Bent u op zoek naar een professionele garderobekast voor uw school, bedrijf, vereniging of organisatie? Met de hoogwaardige garderobekasten van DiscountOffice.nl kunnen al uw medewerkers en bezoekers hun kleding en waardevolle spullen netjes en veilig opbergen.
Het ruime assortiment bestaat uit kledingkasten, garderobekasten, wasgoedkasten, zitbankkasten en lockerkasten die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen.
Met behulp van de handige filterwoorden kiest u eenvoudig de beste garderobekasten die u nodig heeft. In dit assortiment met kledingkasten vindt u diverse mogelijkheden. U kunt onder meer selecteren op uitvoering, materiaal, kleur en aantal vakken. Indien u een afwijkende kleur wenst kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Onze meubilair specialist helpt u graag verder.
Heeft u uw ideale kledingkast gevonden, dan heeft u in een paar stappen uw bestelling geplaatst. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Wilt u liever achteraf betalen? Voor bedrijven, scholen en instellingen biedt DiscountOffice.nl ook de mogelijkheid om op rekening te bestellen. Dit kunt u gemakkelijk aanvragen tijdens het plaatsen van uw bestelling.

Garderobekasten voor bedrijven, scholen en instellingen

Overal waar mensen zich om moeten kleden en hun spullen veilig achter willen laten is een garderobekast onmisbaar. Bijvoorbeeld in de werkplaats, de fabriek, het ziekenhuis, bij de sportvereniging, bij de sportschool en meer locaties.
DiscountOffice.nl biedt voor elke gelegenheid de beste garderobekasten. Voor het opbergen van kleinere spullen zoals portemonnee, telefoon of sleutels. En/of voor het bewaren van kleding, grotere tassen of helmen.
Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor topkwaliteit kledingkasten die u met hoge kortingen online kunt bestellen. De robuuste en stevige garderobekasten zijn voorzien van een stevige plaatstalen constructie afgewerkt met een poedercoating in verschillende kleuren. De meeste garderobekasten zijn afsluitbaar met een cilinderslot.

Ruim assortiment kledingkasten

Het ruime assortiment garderobekasten dat u tegen een scherpe prijs via DiscountOffice.nl kunt bestellen is onder andere geschikt voor gebruik in het magazijn, werkplaats, school, politie en brandweer.

U kunt onder meer kiezen uit onderstaande uitvoeringen:

Garderobekast

Garderobekasten zijn te bestellen in diverse uitvoeringen. Afhankelijk van het gebruik kunt u kiezen uit veel verschillende mogelijkheden, een garderobekast met meerdere vakken, met hoedenplank, kledingstang of zitbank.

Kantoorkast

Een dossierkast/kledingkast is een ideale combinatie om te gebruiken op kantoor. Deze kantoorkasten bieden voldoende ruimte voor het opbergen van zowel kleding als dossiers, ordners en andere kantoorartikelen.

Wasgoedkast

Een wasgoedkast wordt ook wel een linnengoed kast genoemd en is een perfecte oplossing voor het verzamelen van vuilgoed of het uitgeven van schone werkkleding. De facilitaire dienst, de conciërge of de kledingbeheerder kan eenvoudig vuil wasgoed innemen en schoon wasgoed verdelen.

Lockerkast

Stalen lockerkasten zijn veelzijdige vakkenkasten die op veel verschillende plekken gebruikt kunnen worden voor het veilig bewaren van persoonlijke spullen. Denk aan een lockerkast in scholen, ziekenhuizen, hotels, kantoren, kinderdagverblijven, apotheken, voetbalverenigingen en sportscholen. Voor extra hufterproof lockers biedt DiscountOffice.nl ook een ruime keuze dubbeldekse lockerkasten.

Ruimtebesparende kast

Een ruimtebesparende kast past uitstekend op een klein oppervlak vanwege de vleugeldeuren met robuust pianoscharnier.

Z-garderobekast

Een stalen Z-garderobekast is ideaal voor kleinere ruimtes. Door de Z-vorm kunnen zowel kleding als kleinere spullen, zoals schoenen, helmen, telefoons e.d. veilig worden opgeborgen.

Zitbankkast

Kies voor een garderobekast met onderbouwde zitbank, naar keuze van hout of pvc, waar bezoekers zich comfortabel kunnen omkleden.