Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Koffiemachine-reiniging

Koffiemachine-reiniging

Verwante categorie: Koffiezetapparaten

Andere benamingen: Koffiemachinereiniging

Koffiemachine-reinigingsmiddelen bestellen

Uw koffiemachine reinigen? Het schoonhouden van uw koffiemachine is van belang voor de gezondheid van uw werknemers. Naast het gezondheidsaspect is koffie uit een schone koffiemachine smaakvoller.
Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig alle benodigdheden om uw koffiemachine in topconditie te houden. U kunt kiezen uit reinigingsvloeistof, reinigingstabletten en reinigingspoeder.
Met behulp van de handige selectiemogelijkheden kiest u eenvoudig de juiste reinigingsmiddelen voor de koffiemachine. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
De meeste reinigingsmiddelen zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Plaatst u vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl dan kunt u meestal de volgende werkdag al uw koffiezetapparaat schoonmaken.

Hoe uw koffiemachine reinigen?

Het is belangrijk om uw koffiemachine goed te onderhouden. Vaak blijven er toch koffieresten en/of melkresten achter in uw koffiemachine. Dit zorgt ervoor dat de koffie of espresso een zure nasmaak krijgt waardoor uw koffie niet meer optimaal smaakt.
Naast de smaak en het gezondheidsaspect is het vanwege de levensduur van de koffiemachine essentieel om het apparaat grondig schoon te maken. Zo is kalkaanslag vaak de hoofdoorzaak van technische problemen in uw koffiemachine of espressomachine. Daarom is het belangrijk om hem regelmatig schoon te maken en te ontkalken.
In de handleiding van de koffiemachine vindt u hoe u de koffiemachine het beste kunt reinigen en onderhouden. Elke koffiemachine vraagt om andere specifieke reinigingsmiddelen. Over het algemeen geldt dat een goede reiniging bestaat uit het ontkalken van de koffiemachine, de zetgroep te reinigen en de melkonderdelen schoon te maken.
Bij DiscountOffice.nl bestelt u alle reinigingsmiddelen die u nodig heeft voor uw koffiemachine tegen een scherpe prijs.

Ruime keuze koffiemachinereinigers

Via DiscountOffice.nl kunt u verschillende koffiemachine reinigers bestellen van onder meer de bekende merken Diversey, Suma en HG tegen hoge kortingen. Bestelt u regelmatig koffiemachine reinigingsmiddelen dan bent u door onze staffelprijzen bij een bestelling van meerdere stuks nog voordeliger uit.

Hieronder volgt een greep uit ons assortiment:

Reinigingstabletten koffiemachine

Professionele schoonmaaktabletten voor koffiemachines voor effectieve verwijdering van koffieoliën en resten. Fosfaatvrije reinigingstabletten voor dagelijks gebruik. Geschikt voor een grote verscheidenheid van machines met koffie, espresso en andere koffieapparaten.

Reiniging voor melksysteem koffiemachine

Krachtige vloeibare reiniger voor gebruik in melksystemen van koffie- en espressomachines. Voor het eenvoudig verwijderen van melkresten die zich dagelijks in de apparatuur kunnen opbouwen. Geschikt voor gebruik in automatische melkopschuimers, handmatige stomers, melkkannetjes en melksystemen in automatische espressoapparaten.

Ontkalker koffiemachine

Voor het effectief ontkalken en voorkomen kalkaanslag van heetwaterreservoirs en onderdelen van koffie- en espressomachines.