Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Kwasten en penselen

Kwasten en penselen

Andere benamingen: Acrylpenseel, Penseel, Waterverfpenseel

Kwasten en penselen bestellen

Penselen bestellen? Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruim assortiment kwasten en penselen van verschillende diktes en materialen geschikt voor aquarel-, olie- of acrylverf. Voor het maken van de mooiste schilderijen, het beschilderen van diverse objecten en meer.
Naast goede verf zijn goede kwaliteit penselen en kwasten onmisbaar voor iedere kunstenaar of hobbyist. Bij DiscountOffice.nl bestelt u topkwaliteit penselen en kwasten van onder meer Talens, Pelikan, Bouhon, Faber Castell en Eberhard Faber met hoge kortingen. Geschikt voor gebruik op scholen, in ateliers en voor hobby doeleinden.
De penselen en kwasten zijn te bestellen in verschillende uitvoeringen. De handige selectiemogelijkheden zorgen ervoor dat u snel binnen het enorme aanbod de beste penselen kunt vinden. U kunt onder meer filteren op dikte, materiaal en voor welke verf de penseel geschikt is.
De meeste penselen en kwasten zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en uw penselen worden meestal de volgende werkdag al geleverd.

De beste penselen online kopen

Bij DiscountOffice.nl bestelt u online goede kwaliteit penselen en kwasten tegen een scherpe prijs. Naast penselen voor professioneel gebruik en voor hobbyisten thuis, zijn de kwasten en penselen ook geschikt om te gebruiken op scholen en kinderdagverblijven.
Online alle schilderbenodigdheden bestellen via DiscountOffice.nl biedt ook voor scholen veel voordelen. Naast de scherpe prijzen, het ruime assortiment en de snelle levering biedt DiscountOffice.nl ook de mogelijkheid om op rekening te kopen. Bovendien hanteren wij staffelprijzen, waardoor u bij een bestelling van meerdere stuks nog voordeliger uit bent en flink kunt besparen op uw inkoop.

Ruim assortiment kwasten en penselen

Voor het beste resultaat is het van belang om de juiste penseel bij de juiste verf te gebruiken. Daarnaast is ook de dikte en het materiaal van de penseel belangrijk voor welke schildertechniek u wilt toepassen.
Voor fijne lijntjes en details kiest u voor een dunne penseel, de dikkere penselen zijn geschikt voor het schilderen van grotere vlakken.
U kunt de penselen per stuk bestellen maar bij DiscountOffice.nl vindt u ook penselensets met verschillende diktes en uitvoeringen die u zeer voordelig kunt bestellen.
Penselen zijn gemaakt van verschillende materialen zoals marterhaar, varkenshaar of synthetische vezels. Synthetische penselen zijn zeer geschikt voor kinderen vanwege het soepele gebruik.

Welke penselen voor welke verf

DiscountOffice.nl biedt voor elke verf de juiste penselen en kwasten. Hieronder volgt een greep uit het ruime assortiment:

Penselen voor acrylverf

Voor acrylverf zijn synthetische penselen het meest geschikt, omdat ze minder snel slijten en hun veerkracht beter behouden blijft.

Penselen voor aquarelverf

Bij aquarelleren is het belangrijk dat u kiest voor zachte penselen. Dit kunnen zowel penselen van pony- en geitenhaar zijn als penselen van kunststof zoals penselen van nylon of polyestervezels.

Penselen voor olieverf

Voor olieverf levert DiscountOffice.nl speciale olieverfpenselen van varkenshaar. Verkrijgbaar in een platte of ronde uitvoering.

Penselen voor olie- en acrylverf

De olie- en acrylverfpenselen in het assortiment zijn gemaakt van varkenshaar en geschikt voor olie-, acryl- en plakkaatverf. Zeer populair in het onderwijs of voor thuisgebruik door hobbyisten.

Kwasten

Kwasten van natuurlijke haren geschikt voor langdurig gebruik. Zeer geschikt voor kinderen.

Ook bent u bij DiscountOffice.nl aan het juiste adres voor overige schildergereedschappen zoals een vernisspalter, een tamponeerstok, carvers en reiniger voor uw penselen. Alles wat u nodig heeft om urenlang te verven en te schilderen bestelt u gemakkelijk en voordelig online via DiscountOffice.nl.