Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Landkaartborden

Landkaartborden

Andere benamingen: Falkplan borden, Postcodeborden, Routebord

Landkaartborden online bestellen

Wilt u een landkaartbord bestellen? Bij DIscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor landkaartborden in verschillende uitvoeringen en afmetingen. U kunt uit het uitgebreide assortiment landkaartborden van DiscountOffice.nl kiezen uit een kaart van Nederland, België, Europa of een wereldkaart. Dankzij de handige filterwoorden kiest u gemakkelijk het landkaartbord dat u zoekt. U betaalt veilig en vertrouwd in de online betaalomgeving van uw eigen bank. De meeste landkaartborden zijn uit voorraad leverbaar. Dus heeft u snel een landkaartbord nodig? Vandaag besteld is vaak de volgende werkdag al in huis.

Whiteboard met landkaart

Met een landkaartbord is het gemak van een whiteboard gecombineerd met de overzichtelijkheid van een landkaart. Alle landkaartborden die u bestelt via DiscountOffice.nl zijn veelzijdig te gebruiken. De landkaart is gedrukt op hetzelfde materiaal als een whiteboard en is beschrijfbaar met een whiteboard marker en eenvoudig droog uitwisbaar. Bovendien zijn landkaartborden magnetisch. Hierdoor zijn landkaartborden ideaal voor een goede logistieke planning bij transportbedrijven, voor het inzichtelijk maken van uw klantgebieden of voor het aangeven waar alle vestigingen van uw bedrijf zich bevinden.

Uitgebreide collectie landkaartborden

DiscountOffice.nl biedt verschillende uitvoeringen landkaartborden. Welk landkaartbord is voor u geschikt? DiscountOffice.nl levert alle soorten landkaart- en postcodekaarten, wegenkaarten, stadskaarten en wereldkaarten. U kunt landkaartborden bestellen per land, onder meer een landkaartbord Nederland, België, Duitsland of Frankrijk. Op deze landkaarten staat een overzicht van de belangrijkste steden, hoofdverbindingen, spoorwegen, luchthavens en rivieren. Maar u vindt ook een ruime keuze landkaartborden met een stadsplattegrond van de belangrijkste steden, zoals Berlijn, Amsterdam, Barcelona en meer.
De landkaartborden zijn in verschillende afmetingen te verkrijgen, van 84x124 cm tot wel 130x100 cm. Vrijwel alle borden zijn voorzien van stevige aluminium lijsten die de randen van het bord goed beschermen. Ook zijn ze voorzien van een afleggoot om markers en magneten op te leggen.

Duurzame kwaliteit

Bestelt u een landkaartbord via DiscountOffice.nl dan bent u verzekerd van een topkwaliteit landkaartbord voor jarenlang gebruik. De opdrukken zijn aangebracht met de meest moderne technieken, waardoor ze niet snel vervagen en goed leesbaar blijven. DiscountOffice.nl biedt onder meer landkaartborden van Legamaster en Smit Visual met hoge kortingen. U bestelt gemakkelijk en voordelig online.