Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

PresentatiemiddelenPresentatiemiddelen

Presentatiemiddelen bestellen?

Of het nu gaat om het geven van een presentatie, voor het verstrekken van informatie of het promoten van uw bedrijf, bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres.

Binnen ons uitgebreide assortiment presentatiemiddelen vindt u altijd de presentatie benodigdheden die u zoekt. Door de ruime voorraad kunnen wij meestal direct uit voorraad leveren. Bestelt u vandaag nog dan heeft u uw bestelling vaak de volgende werkdag al in huis.

Ruime keuze in presentatiemiddelen

Ons zeer ruime aanbod in hoogwaardige presentatiemiddelen bestaat onder meer uit magneetborden, informatieborden, prikborden, flipovers, badges en naambordjes. U koopt de presentatiemiddelen makkelijk online en tegen scherpe prijzen. Ook voor alle benodigde accessoires en toebehoren kunt u bij DiscountOffice.nl terecht, zoals magneten, push-pins, stiften, wissers etc. Zo heeft u alles in één keer snel besteld en kunt u zich goed voorbereiden op uw presentatie.

Professionele presentatie

Presentatiemiddelen zijn onmisbaar voor een goede presentatie. Door gesproken tekst te ondersteunen met afbeeldingen en/of video’s komt de boodschap beter over en wordt beter onthouden! Bovendien kunt u door tijdens uw presentatie gebruik te maken van een whiteboard, glasbord of flipover meer informatie sneller en duidelijker communiceren. U kunt niet alleen een whiteboard voordelig online kopen bij DiscountOffice.nl, informeer ook eens naar de mogelijkheden van een complete whiteboardwand of een bedrukt whiteboard met een eigen ontwerp!

Verstrekken van informatie

Voor een opvallende en overzichtelijke presentatie van brochures, flyers en catalogi zijn folderhouders en folderrekken ideaal. Door de informatie rechtop te zetten wordt de kijker nieuwsgierig gemaakt en er naar toe getrokken. Vooral op beurzen, in winkels, showrooms, ontvangstruimtes van bedrijven en wachtruimtes in ziekenhuizen worden deze presentatiemiddelen veel gebruikt.

Ook informatieborden voor het geven van specifieke informatie in kantoren, scholen of instellingen bestelt u gemakkelijk en tegen hoge kortingen bij DiscountOffice.nl. Denk aan deurbordjes, presentieborden en letterborden.

Promotie

Op zoek naar presentatiemiddelen die de aandacht naar uw product of bedrijf trekken? U vindt diverse mogelijkheden bij DiscountOffice.nl, uiteraard eenvoudig en snel online te bestellen. Zoals een kliklijst of muurvitrine voor het makkelijk presenteren van informatie. Ook voor buiten zijn er diverse presentatiemiddelen mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een stoepbord, een echte eyecatcher voor het winkelend publiek! Absoluut 100% waterdicht, gemakkelijk verrijdbaar en eenvoudig te wisselen.