Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Lightning kabels

Lightning kabels

Lightning kabels bestellen

Lightning kabel kopen? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor voordelige lightning kabels voor uw iPhone, iPod, iPad of ander Apple apparaat. Het assortiment lightning kabels bestaat naast originele Apple ook uit compatibel lightning kabels die u tegen een scherpe prijs online kunt kopen.
U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen lightning kabels zoals van USB naar lightning of van USB-C naar lightning. Een uitgebreid aanbod lightning kabels om uw iPhone, iPad of iPod verbonden, opgeladen en gesynchroniseerd te houden. Deze kabels zijn te bestellen in een hele reeks lengtes, kleuren en afwerkingen, bijvoorbeeld met hoekige connectoren en versterkt met aramide vezels.
De lightning kabels die u bestelt via DiscountOffice.nl zijn allemaal MFi gecertificeerd zodat u zeker weet dat ze met uw apparaat zullen werken.
De meeste lightning kabels zijn uit voorraad leverbaar en worden zeer snel geleverd. Heeft u met spoed een lightning kabel nodig? Geen probleem, bestel vandaag nog via DiscountOffice.nl en u ontvangt uw lightning kabel meestal de volgende werkdag al.

Lightning kabels voor verbinden, opladen en synchroniseren

Lightning is de speciaal door Apple ontwikkelde aansluiting waarmee Apple apparaten opgeladen of verbonden worden met een computer. Zo hebben niet alleen alle iPhones een lightning aansluiting maar ook AirPods. Elk instapmodel iPad is voorzien van een lightning poort, maar op nieuwere iPad Pro, Air en Mini modellen zit een USB-C poort.
Let ook goed op welke oplader u heeft. Heeft u een Power Delivery snellader met USB-C poort, dan heeft u een USB-C naar lightning kabel nodig. Op opladers met een vierkante USB-A poort wordt een USB-A naar lightning kabel gebruikt.

Verschillende uitvoeringen lightning kabels

Lightning kabels zijn te bestellen in verschillende uitvoeringen. U kunt kiezen uit diverse lengtes variërend van een lightning kabel van 1 meter tot een lightning kabel van 2 of 3 meter als u meer bewegingsvrijheid wenst.

Hieronder volgt een greep uit het assortiment:

Duurzame lightning kabels

Bent u op zoek naar een duurzame lightning kabel die langer mee gaat? Bij DiscountOffice.nl vindt u diverse lightning kabels die versterkt zijn met aramidevezel. Dit materiaal zorgt voor extra versteviging en de kabel beschermt tegen veelvuldig buigen en draaien.

USB naar lightning kabels

Voor het opladen van bijv. een iPhone of oudere iPad gebruikt u een USB naar lightning kabel. Deze kabels hebben aan het ene uiteinde een lightning aansluiting. Het andere uiteinde van deze lightning naar USB kabel is een vierkante USB-A aansluiting. Die sluit u aan op USB-A opladers, maar niet op nieuwe USB-C snelladers.

USB-C naar lightning kabels

Om de iPhone snel op te laden via Power Delivery is een USB-C naar lightning kabel nodig. Power Delivery opladers hebben een USB-C poort, waar alleen kabels op passen met aan de ene kant lightning en aan de andere kant een USB-C aansluiting. De nieuwste iPad Pro, Air en Mini modellen een USB-C aansluiting hebben. Alleen het instapmodel iPad en oudere Air en Mini modellen hebben nog een lightning poort.

3-in-1 lightning kabel

Bent u het zat om steeds meerdere kabels mee te nemen om uw verschillende mobiele apparaten te kunnen opladen en synchroniseren? De 3-in-1 lightning kabels die u voordelig bestelt via DiscountOffice.nl bieden de ideale oplossing! Met deze comfortabele 3-in-1 kabels kunt u uw Apple® lightning-apparaten, 30-polige Apple-apparaten of uw Android™ mobiele apparaten opladen en synchroniseren, via een beschikbare USB-poort op uw pc of Mac®-computer.