Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Linialen

Linialen

Andere benamingen: Schaalstok, Schoolliniaal, Snijliniaal

Linialen bestellen

Een liniaal is een meetinstrument waarmee rechte lijnen kunnen worden getekend. Ze zijn gemaakt van hout, kunststof of metaal. Een schaalstok of schaallat is een driekantige liniaal met zes verschillende schaalverdelingen.
Welk meetinstrument u ook zoekt, u vindt zeker bij DiscountOffice.nl de juiste liniaal, schaalstok of lat. U bestelt gemakkelijk en voordelig online.
Dankzij de uitgebreide selectiemogelijkheden kiest u eenvoudig de liniaal die u wilt bestellen. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank. Bestelt u namens een bedrijf of school dan is het ook mogelijk om op rekening te bestellen en betaalt u pas nadat uw bestelling geleverd is.
De meeste linialen zijn uit voorraad leverbaar vanuit één van onze magazijnen. Dit betekent dat uw bestelling vaak de volgende werkdag al bij u afgeleverd wordt.

Meten is weten

Een liniaal is een onmisbaar meetinstrument, dat zeker thuis hoort in elke bureaulade. Op kantoor, op de thuiswerkplek, op school, in de werkplaats, tijdens het klussen, een liniaal komt overal van pas. Linialen worden gebruikt om rechte lijnen mee te trekken, om te meten en om hoeken te meten.
Doordat er zoveel verschillende toepassingen zijn, kunt u ook zoveel verschillende linialen bestellen via DiscountOffice.nl. Het uitgebreide assortiment bestaat uit linialen, schoollinialen, snijlinialen, schaalstokken, tekenhaken en meer.

Verschillende soorten linialen

DiscountOffice.nl levert verschillende soorten linialen, u kunt kiezen uit een eenvoudige plastic liniaal voor op school, een stevige houten liniaal voor het klussen, een professionele precisie schaalstok en nog veel meer uitvoeringen.
Linialen kunt u bestellen allerlei lengtes. Wilt u een liniaal 30cm bestellen? Of een liniaal van 40cm of 50cm? DiscountOffice.nl heeft zeker de beste liniaal voor u in het assortiment.
U kunt tevens kiezen uit diverse materialen: een kunststof liniaal, een aluminium liniaal of een houten liniaal? De keuze van het materiaal hangt af van de werkzaamheden en wat u prettig vindt om mee te werken.
Ook kunt u bij DiscountOffice.nl onbreekbare linialen of flexibele linialen online bestellen.

Hoogwaardige linialen met korting

De meest bekende merken linialen zijn Linex, Mobius & Ruppert, Maped, Aristo, Rotring en STAEDTLER. Bij DiscountOffice.nl bestelt u deze topkwaliteit linialen altijd met korting. Bovendien hanteren wij staffelprijzen.
Bestelt u namens een bedrijf of school en u heeft meerdere stuks nodig dan bent u hierdoor nog voordeliger uit.