Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Kantoor-gebruiksartikelen

Kantoor-gebruiksartikelen

Kantoor-gebruiksartikelen bestellen

Kantoor artikelen die u dagelijks gebruikt op kantoor, school of gewoon thuis. Bij DiscountOffice.nl vindt u een breed assortiment van deze gebruiksartikelen zoals correctierollers, elastiek, gum, lijm, liniaal, paperclips, plakband, scharen en nog veel meer. U bestelt de kantoor-gebruiksartikelen eenvoudig en snel via onze online shop tegen scherpe prijzen. In elke categorie heeft u een brede keuze uit merken, maten en kleuren. Via de filters aan de linkerzijde kunt u uw zoekopdracht verfijnen om zo gemakkelijk bij het gewenste artikel te komen.

Verschillende kantoor-gebruiksartikelen kopen

Alle artikelen die onmisbaar zijn binnen uw bedrijf, op school of zelfs thuis vindt u bij DiscountOffice.nl. Binnen het assortiment vindt u onder andere de volgende artikelen:

Paperclips en papierklemmen:

Paperclips en papierklemmen zorgen er voor dat losse papieren gemakkelijk bij elkaar gehouden worden. Het grote voordeel van een paperclip of papierklem is dat u documenten in verschillende formaten bij elkaar kunt voegen zonder dat u hoeft te nieten.

Plakbandhouder en plakband:

Plakband kent iedereen. Op elke werkplek, thuis of op kantoor ligt wel een rolletje plakband. Een plakbandhouder maakt het gemakkelijk om het plakband af te rollen, u hoeft niet te zoeken naar het beginstukje en scheurt precies het juiste stukje plakband af.

Correctieroller en correctievloeistof:

Een correctieroller bestaat uit een correctietape met een speciale coating zodat u een foutje zo heeft weggepoetst. Een correctieroller is heel makkelijk in gebruik. Correctietape is droog zodat in u direct over de tape kunt schrijven.

Schaar en snijmes:

Een schaar of snijmes is onmisbaar op elke werkplek, in de werkplaats, in het magazijn, op school, op kantoor en thuis. Bij DiscountOffice.nl vindt u voor elke toepassing de beste schaar of snijmes.

Lijm en lijmstiften:

In het assortiment lijmen vindt u allerlei soorten lijm die op kantoor of voor hobby doeleinden gebruikt worden. Lijmen die geschikt zijn voor het verlijmen van diverse materialen zoals papier, karton, plastic, glas, hout, metaal, textiel en dergelijke. Lijmstiften zijn ideaal om netjes en nauwkeurig papier, karton en foto's te kunnen lijmen.

Liniaal en geodriehoek:

Een liniaal is een onmisbaar meetinstrument, dat zeker thuis hoort in elke bureaulade. Linialen worden gebruikt om rechte lijnen mee te trekken en om te meten. Een geodriehoek is een handige tool voor meetkunde en wiskunde en wordt gebruikt om hoeken te meten en te tekenen.

Top kwaliteit kantoor-gebruiksartikelen met korting

Bij DiscountOffice.nl vindt u de kantoorartikelen tegen lage prijzen. Bij bestellingen van grotere aantallen wordt er automatisch korting toegepast. U bespaart flink op de inkoop van uw kantoorbenodigdheden door te bestellen bij DiscountOffice.nl.