Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Staedtler Linialen

Actief filter

Staedtler voor kwaliteit

Staedtler schrijfwaren bestellen

Staedtler is een van de belangrijkste fabrikanten van schrijf- en tekenmateriaal ter wereld. Al meer dan 180 jaar gebruikt Staedtler met trots de slogan “Made In Germany” voor haar producten en wordt traditie succesvol met innovatie gecombineerd. Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig alle Staedtler artikelen voor elke toepassing. Voor de technische tekenaar, voor creatieve doeleinden, voor gebruik op kantoor of school.
Voor de beste Staedtler schrijfwaren tegen een scherpe prijs bent u bij DiscountOffice.nl aan het juiste adres. Zoals stiften, potloden, fijnschrijvers, gummen, linialen, passers, whiteboardstiften en meer. Met behulp van de handige selectiemogelijkheden vindt u snel uw Staedtler product dat u zoekt. U kunt onder meer filteren op model, type, uitvoering en kleur.
De meeste Staedtler artikelen zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Meestal geldt vandaag besteld, is de volgende werkdag geleverd.

Staedtler al meer dan 180 jaar

Creatief vormgeven maakt mensen een stukje gelukkiger en brengt ontspanning. Met een breed spectrum aan hoogwaardige, innovatieve en creatieve producten van Duitse kwaliteit bevordert Staedtler de ontwikkeling van de individuele persoonlijkheid – al meer dan 180 jaar.
In 1935 presenteerde de Neurenbergse potloodmaker Johann Sebastian Staedtler zijn producten op de wereldtentoonstelling in New York. Met als doel dat zijn potloden de hele wereld zouden overgaan. Enkele jaren later hadden de hoogwaardige Duitse producten naam gemaakt en werden verkocht in Frankrijk, Engeland, Italië, Rusland, Amerika en het Oosten.
De fascinatie voor potloden zat bij Johann Sebastian Staedtler in de familie: zijn voorvader, Friedrich Staedtler, wordt in 1662 voor het eerst genoemd in de annalen van de stad Neurenberg als "potloodmaker". De nakomelingen van deze voorvader zetten het traditionele ambacht van de familie voort. De pioniersgeest van Johann Sebastian Staedtler leeft tot de dag van vandaag nog steeds voort in het bedrijf. Als een van de oudste industriële bedrijven van Duitsland put Staedtler uit een bijzondere schat aan ervaring en ontwikkelt al decennialang innovaties van de hoogste kwaliteit. Het is vooral de combinatie van traditie en innovatiekracht wat Staedtler zo bijzonder maakt.
De Staedtler-groep heeft wereldwijd meer dan 3.000 medewerkers en is momenteel op alle continenten en in 150 landen vertegenwoordigd.

Ruim aanbod Staedtler schrijfwaren in de aanbieding

Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruim aanbod Staedtler artikelen die u met hoge kortingen online kunt kopen.

Het assortiment bestaat onder meer uit:

Staedtler stiften

Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruime keuze viltstiften, markers en de bekende overheadpennen Viltstift Staedtler Ohp Lumocolor in verschillende kleuren.

Staedtler potloden

Het assortiment Staedtler potloden bestaat uit kleurpotloden, aquarelpotloden, vulpotloden en grafietpotloden.

Staedtler fijnschrijvers

De populaire Fineliner Staedtler Pigment 308 om te schrijven, te schetsen en te tekenen koopt u via DiscountOffice.nl in verschillende schrijfbreedtes en kleuren.

Staedtler kantoorartikelen

Denk aan de bekende Staedtler gum, passer en liniaal, allemaal te bestellen tegen scherpe prijzen.

Staedtler whiteboard stiften

De veelgebruikte Viltstift Staedtler Lumocolor whiteboard is te bestellen in verschillende kleuren en schrijfbreedtes. Geurloos, droog uitwisbaar en navulbaar.