Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Lockers

Lockers

Andere benamingen: Kluisjes, Schoolkluisjes, Vakkenkasten

Lockers kopen

Bent u op zoek naar lockers voor in de kleedkamer of als schoolkluisjes? Bij DiscountOffice.nl vindt u een breed assortiment aan verschillende lockerkasten. De lockerkasten zijn van een degelijke kwaliteit en in verschillende uitvoeringen te bestellen. Zo kunt u kiezen uit sokkel uitvoering of op poten, verschillend aantal vakken en in verschillende maten. Bij DiscountOffice.nl kunt u als zakelijke klant of als school op rekening bestellen. Zo kunt u de lockerkasten eerst bestellen en achteraf betalen. DiscountOffice.nl streeft naar een snelle levertijd, maar de lockerkasten worden speciaal voor u bestelt en zijn daarom niet altijd uit voorraad leverbaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de klantenservice.

Lockerkasten in elke ruimte

Lockers zijn handig voor in de kleedkamer of als kluisjes op scholen, maar ook voor elke andere ruimte waar u uw spullen veilig wilt opbergen. De meeste lockers kunnen worden afgesloten door middel van een cilinderslot of kinksluiting met hangslot. De lockers worden ook wel vakkenkast of garderobekast genoemd en worden standaard in een lichtgrijze kleur (RAL7035) geleverd. De lockers zijn ook te bestellen in andere RAL-kleuren of een combinatie van verschillende kleuren. Voor andere kleuren kunt u een aanvraag indienen bij de klantenservice.
De verschillende uitvoeringen van de lockerkasten bieden voor elke ruimte een geschikte kast. Als schoolkluisje voldoet de vakkenkast met kleinere vakken rond de 300mm. Voor de lockers in een kleedkamer is de dubbeldekse lockerkast een goede oplossing. Deze hebben hogere vakken met een kledingstang en haken. Voor apparatuur is een elektro-vakkenkast een goede optie. In elk vak zitten stekkerdozen waardoor u bijvoorbeeld laptop of tablet kan opladen terwijl deze veilig ligt opgeborgen. In de deuren zitten ventilatiesleuven om oververhitting tegen te gaan.

Voordelige lockers

Voordelige lockers vindt u bij DiscountOffice.nl. Voor aanschaf van grotere aantallen kunt u een prijsopgave aanvragen. Het uitgebreide assortiment van lockerkasten zorgt er voor dat er voor iedereen een geschikte kast te vinden is. Neem dus snel een kijkje op DiscountOffice.nl.