Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Loeplampen

Loeplampen

Andere benamingen: Lamp met vergrootglas, Hobbylamp

Loeplampen bestellen

Een loeplamp is de oplossing voor iedereen die zeer nauwkeurig werk moet verrichten. Daarnaast is de loeplamp een uitkomst voor mensen die visuele ondersteuning nodig hebben. Deze ideale combinatie van een vergrootglas met licht kan ook als een bureaulamp worden gebruikt.
Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruime collectie loeplampen in verschillende uitvoeringen die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. U vindt zeker de beste loeplamp die u zoekt tegen een scherpe prijs.
De meeste loeplampen zijn uit voorraad leverbaar en hebben een snelle levertijd. Bestel vandaag nog uw loeplamp via DiscountOffice.nl en uw bestelling wordt in principe de volgende werkdag al geleverd.

Loeplamp voor extra goed zicht

Een loeplamp is ideaal als u zowel behoefte heeft aan een vergrootglas als een goede verlichting. Vaak valt er te weinig licht op het voorwerp dat u wilt bekijken met de loep. Met een loeplamp heeft u altijd goed licht op het object waar u mee werkt. Het ontwerp van de loeplamp is zo gemaakt dat het licht schijnt op het voorwerp en niet rechtstreeks in uw ogen.
Het grote voordeel van een loeplamp is dat u beide handen vrij heeft om te kunnen werken. De bureaulamp met loep kunt u op het bureau plaatsen of aan het bureau bevestigen. De verstelbare arm zorgt ervoor dat u de loep gemakkelijk in de juiste stand kunt zetten en uw object optimaal verlicht wordt.
De meeste loeplampen zijn uitgerust met een klep om de lens af te dekken wanneer u de loeplamp niet gebruikt. Wanneer zonlicht door de lens valt bestaat de kans dat de loep als een brandglas werkt en schroeisporen op het bureau achterlaat of brand veroorzaakt.

Ruim assortiment loeplampen

Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor professionele loeplampen die geschikt zijn voor allerlei precisiewerkzaamheden in laboratoria, werkplaatsen, technische ruimtes, artsenpraktijken en meer. Ook worden de bureaulampen met loep veel gebruikt voor hobby doeleinden en als leesloep.
U kunt kiezen uit verschillende dioptrieën, DiscountOffice.nl levert loeplampen met 3 dioptrie, 5 dioptrie, 8 dioptrie of 12 dioptrie.
Bent u op zoek naar een energiezuinige loeplamp? Bestel dan via DiscountOffice.nl een led loeplamp, deze loeplampen met led verlichting zijn extreem zuinig, geven een gelijkmatige licht en zijn vaak dimbaar.

Loeplampen in de aanbieding

Of u nu op zoek bent naar een loeplamp voor professioneel of privé gebruik, u bestelt via DiscountOffice.nl altijd hoogwaardige loeplampen tegen een scherpe prijs.
Bovendien hanteren wij staffelprijzen, waarbij geldt hoe meer u bestelt hoe lager de prijs. Bestelt u namens uw bedrijf meerdere loeplampen voor uw medewerkers dan kunt u flink besparen op uw inkoop.