Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Luchtreinigers

Luchtreinigers

Andere benamingen: Air purifier, Luchtzuiveraar, Luchtbevochtiger

HEPA luchtreiniger bestellen

Bij DiscountOffice.nl kunt u voordelig luchtreinigers bestellen van de beste merken zoals Leitz, Ideal, Xiaomi, Kensington en Rubson. Veel mensen denken dat luchtvervuiling vooral in de buitenlucht zit, maar meestal is de lucht binnenshuis nog vervuilender door het koken, verwarmen, schoonmaakmiddelen, en andere schadelijke stoffen. Daarom kan het aanschaffen van een luchtreiniger een zeer positief effect hebben op de luchtkwaliteit op kantoor of thuiswerkplek.

Hoe werkt een luchtreiniger met HEPA filter precies?

Een luchtreiniger filtert bacteriën, schimmels en stof uit de lucht en zorgt voor een frisse en gezonde werkomgeving. Luchtreinigers zijn er in veel soorten en maten. Zo zijn er ook luchtreinigers die ruimtes kunnen ontvochtigen of bevochtigen. De perfecte luchtkwaliteit wordt immers bereikt door frisse lucht, de goede temperatuur en de juiste luchtvochtigheid.

Breed assortiment luchtreinigers en bevochtigers

Bent u op zoek naar een luchtreiniger en bevochtiger? Het brede assortiment van DiscountOffice.nl bevat luchtreinigers en bevochtigers van hoge kwaliteit. U kunt kiezen uit de beste merken zoals Leitz, Ideal, Xiaomi, Kensington en Rubson. Dankzij de verschillende HEPA filters u in de luchtreiniger kunt zetten, kunt u extra doeltreffend de lucht reinigen. Hieronder een lijst met verschillende filtersystemen:

  • Filter HEPA huisdieren
Dit combinatiefilter heeft 3 filtratieniveaus die speciaal zijn samengesteld om geurtjes van huisdieren, huidschilfers, haren van huisdieren en stof te bestrijden.

  • Alles-in-een filtersysteem (combinatie met een fijnstoffilter)
Combineert een fijnstoffilter met actieve koolstof en een aparte wasbare voorfilter. Dit combinatiefilter is ontworpen om ultrafijne deeltjes in de lucht op te vangen, waaronder bacteriën, virussen, stof, allergenen, huidschilfers van huisdieren, vluchtige organische stoffen (VOS's) en geurige gassen.

  • Filter koolstof allergie en griep
Dit filter met actieve koolstofkorrels is speciaal ontworpen om verontreinigende stoffen uit de lucht te verwijderen die allergieën of griepachtige symptomen kunnen veroorzaken.

Leitz TruSens luchtreiniger

De luchtreinigers van Leitz zijn zeer populair dankzij het fraai ontworpen design en hoge kwaliteit. De Leitz TruSens luchtreiniger is geschikt voor elke ruimte zoals uw kantoor, slaapkamer, huiskamer of thuiswerkplek. U kunt kiezen uit 3 verschillende uitvoeringen:

  • De Leitz TruSens Z-1000 Luchtreiniger voor een persoonlijke/kleine ruimte tot 23 m²
  • De Leitz TruSens Z-2000 Luchtreiniger voor een middelgrote ruimte tot 35 m² met SensorPod
  • De Leitz TruSens Z-3000 Luchtreiniger voor een grote ruimte tot 70 m² met SensorPod

Luchtreinigers aanbieding

Bij DiscountOffice.nl kunt u voordelig uw luchtreiniger kopen. Het brede assortiment bevat lucht reinigers in alle soorten en maten. Daarnaast kunt u ook kiezen tussen de topmerken Leitz, Ideal, Xiaomi, Kensington en Rubson. Wanneer u bij ons groot inkoopt, ontvangt u meer korting. Dit doen we aan de hand van de staffelprijzen. Het aantal stuks dat u afneemt van een artikel, bepaalt de hoogte van de korting.