Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Luchtspray

Luchtspray

Andere benamingen: Air duster, Sprayduster, Persluchtreiniger

Luchtspray bestellen

Air duster kopen? In dit assortiment vindt u diverse spraydusters van diverse topmerken. De air duster (ook wel luchtspray of sprayduster genoemd) is ideaal voor het wegblazen van stof tussen toetsenborden of andere lastige begaanbare plekken. Een omkeerbare air duster kan ook ondersteboven worden gebruikt.
Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig online de beste luchtspray die u nodig heeft voor gebruik op kantoor, in de werkplaats of thuis. Met behulp van de selectiemogelijkheden maakt u snel de juiste keuze. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank. Bestelt u namens een bedrijf, school of instelling dan is het ook mogelijk om op rekening te bestellen.
De meeste luchtspray is uit voorraad leverbaar en wordt snel geleverd. Plaatst u vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl dan wordt uw pakketje vaak de volgende werkdag al geleverd.

Persluchtreiniger voor moeilijk bereikbare plekken

Een luchtspray is ideaal om moeilijk bereikbare plekken schoon te blazen zonder gebruik van vloeistof. Een persluchtreiniger verwijdert stof, pluisjes en andere verontreinigende deeltjes van een toetsenbord, printer, fax, computer of andere gevoelige apparatuur zoals foto- en filmcamera´s. Door uw apparatuur schoon te maken met een sprayduster of air duster loopt u geen gevaar op beschadiging.
Meestal is de air duster voorzien van een speciaal opzetstukje voor precisiewerk. Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen luchtspray, ontvlambare of vlambare luchtspray, air duster die alleen rechtop te gebruiken is en omkeerbare air duster die ook ondersteboven gebruikt kan worden. Welke luchtspray u ook zoekt, u vindt zeker bij DiscountOffice.nl de juiste luchtspray tegen een scherpe prijs.

Air duster in de aanbieding

DiscountOffice.nl levert luchtspray van onder meer de kwaliteitsmerken Fellowes, AF, Durable en Dataflash die u tegen hoge kortingen kunt bestellen. Bestelt u vaker persluchtreinigers? Door onze staffelprijzen kunt u flink besparen bij een bestelling van meerdere stuks.
Naast de snelle levering, het uitgebreide assortiment en onze deskundige klantenservice is onze staffelkorting voor veel bedrijven en organisaties de reden om over te stappen naar DiscountOffice.nl voor de inkoop van alle kantoorbenodigdheden.