Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Luidsprekerkabels

Luidsprekerkabels

Andere benamingen: Speakerkabels

Luidsprekerkabels bestellen

Bent u op zoek naar professionele speakerkabels om het maximale uit uw audio-installatie te halen? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor een uitgebreid assortiment luidsprekerkabels die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen.
Bij DiscountOffice.nl kunt u audiokabel per rol bestellen in verschillende kabeldiameters en lengtes. Met behulp van de handige filterwoorden kiest u snel de juiste speakerkabel die u zoekt. Vervolgens is uw bestelling snel afgerond en betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Wilt u liever achteraf betalen? Speciaal voor bedrijven, scholen en instellingen biedt DiscountOffice.nl de optie om op rekening te kopen. Wilt u hiervan gebruik maken dan kunt u dit aanvragen tijdens het plaatsen van uw bestelling.
De meeste luidsprekerkabels zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en u ontvangt uw pakketje meestal de volgende werkdag al.

Goede speakerkabels voor optimaal geluid

Bij het kopen van een audio-installatie wordt er standaard bekabeling mee geleverd. Wilt u de geluidskwaliteit van uw installatie verbeteren dan is het zeker de moeite waard om in een goede luidsprekerkabel te investeren.
U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen speakerkabels. De geschikte speakerkabel voor uw installatie wordt onder meer bepaald door de dikte van de kabel. De dikte wordt altijd opgegeven bij de afmetingen van de koperader. De dikte van de isolatie zit daar niet bij. De dikte wordt aangegeven in millimeter kwadraat, afgekort tot mm2.
Naast de aderdiameter wordt het kwaliteitsverschil in luidsprekerkabels bepaald door het materiaal, u kunt namelijk kiezen voor een OFC (Oxygen Free Copper) kabel of een CCA (Copper Clad Aluminium) kabel. Een OFC kabel biedt een optimale signaaloverdracht en is de hoogste kwaliteit luidsprekerkabel. Voor een betaalbaar alternatief kiest u voor een CCA kabel.

Ruime keuze luidsprekerkabels

Wilt u luidsprekerkabel 1.5 mm2 kopen? DiscountOffice.nl biedt luidsprekerkabels variërend in een dikte van 0.5 mm2 tot 4 mm2.
Naast diverse kabeldiameters kunt u kiezen uit luidsprekerkabel in rood/zwart of transparant.
De speakerkabels zijn per rol voordelig te bestellen, kleine rollen van 10 meter tot rollen van 100 meter speakerkabel. Bestel uw luidsprekerkabels per rol, u grijpt nooit mis en u ontvangt een scherpe prijs.
Bovendien hanteert DiscountOffice.nl staffelprijzen waardoor u bij een bestelling van meerdere rollen speakerkabel nog voordeliger uit bent.