Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Microvezeldoeken

Microvezeldoeken

Andere benamingen: Microvezeldoekjes, Microfiber doeken, Microfiber doekjes

Microvezeldoeken voor de scherpste prijs

Microvezeldoekjes kopen? In dit assortiment vindt u diverse mogelijkheden. Onze voordeelbundels zijn extra voordelig en uitermate geschikt voor grootverbruikers. Maar ook voor de thuiswerkers heeft DiscountOffice.nl voordelig topkwaliteit microvezeldoeken. Vandaag besteld, is meestal de volgende werkdag in huis.

Breed aanbod microfiber doeken

DiscountOffice.nl heeft een uitgebreide collectie microfiber doeken. De microfiberdoekjes zijn er zowel in bijna alle kleuren van de regenboog, als in afmetingen. U kunt kiezen uit de kleuren blauw, geel, grijs, groen, paars, rood en wit. Dankzij de vele kleuren kunt u elke kleur een kleurcode geven, zoals een kleurcoderingssysteem voor HACCP. De meest voorkomende afmetingen zijn 30x30, 35x35 en 40x40 cm.

Microvezeldoekjes voor elke toepassing

De microvezeldoekjes zijn te bestellen in meerdere kleuren en daardoor ideaal voor gebruik in organisaties die gebruikmaken van een kleurcoderingssysteem om kruisbesmetting te voorkomen. De doekjes worden meestal in omgevingen gebruikt waarin voedselveiligheid en hygiëne zeer belangrijk is, zoals keukens, restaurants, winkels, kantoren, de gezondheidszorg en zorginstellingen.

Waarom kiezen voor een microvezeldoekjes?

Microvezeldoekjes zijn ideaal voor het schoonmaken van allerlei verschillende oppervlakken. De microvezeldoekjes zorgen voor het efficiënt absorberen van stof, vuil, vingerafdrukken, vet, olie en vocht. Daarnaast zijn ze na gebruik eenvoudig schoon te spoelen. Een ander voordeel is dat in veel gevallen schoonmaakmiddelen overbodig zijn.

3M microvezeldoekjes Scotch-Brite

De Scotch-Brite microvezeldoeken zijn ontworpen door het grote bedrijf 3M. 3M staat bekend om de vele hoogwaardige producten omtrent reiniging, veiligheid, onderhoud en nog veel meer. 3M microvezeldoekjes Scotch-Brite kunnen tot maar liefst 200 keer gewassen worden op 95 °C.
DiscountOffice.nl heeft een gevarieerde collectie 3M microvezeldoekjes. De microfiber doeken van Scotch zijn eenvoudig bij ons te bestellen.

Microvezeldoekjes in de aanbieding kopen

Bij DiscountOffice.nl zijn alle microvezeldoeken voordelig geprijsd. U kunt kiezen uit een uitgebreid assortiment met topmerken zoals Greenspeed, Rubbermaid, 3M Scotch, Taski en Vikan. Grootgebruikers kunnen extra voordelig bestellen dankzij de voordeelbundels en staffelprijzen. Wanneer u meerdere stuks microvezeldoekjes bestelt, dan ontvangt u dankzij de staffelprijzen steeds meer korting. Daarnaast is de levertijd ook razendsnel. Vandaag besteld, is meestal al de volgende werkdag in huis.