Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Minikits

× Let op, minikits zijn artikelen die u zelf in elkaar dient te monteren. Hiervoor is enige technische kennis noodzakelijk.

Minikits

Andere benamingen: Technische kits, Soldeerkits

Minikits bestellen

Op zoek naar minikits, elektronica bouwpakketten of soldeerkits? In het assortiment minikits van DiscountOffice.nl vindt u allerlei artikelen die gebruikt worden voor het maken van een besturingssysteem. Zoals de Arduino kits speciaal voor beginners of de experimenteer sets en soldeerkits van Whadda.
Bij DiscountOffice.nl bestelt u diverse minikits voor educatieve doeleinden en voor hobby toepassingen. Voor gebruik op school of thuis. De minikits zijn gemakkelijk en voordelig online te bestellen.
Met behulp van de uitgebreide selectiemogelijkheden vindt u snel de juiste onderdelen die u zoekt voor uw elektronica projecten. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Bestelt u namens een bedrijf, school of instelling dan biedt DiscountOffice.nl de mogelijkheid om achteraf te betalen. U kunt tijdens het bestelproces aangeven dat u op rekening wilt betalen.
De meeste elektronica bouwpakketten zijn uit voorraad leverbaar. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en u kunt vaak de volgende werkdag al aan de slag.

Minikits bouwpakketten

Maak uw eigen lichtkrant, kookwekker, radio, versterker of diverse elektronica gadgets met minikits bouwpakketjes die u voordelig kunt bestellen bij DiscountOffice.nl. De bouwpakketten zijn te bestellen in verschillende moeilijkheidsgradaties voor de beginners tot experts. De minikits zijn ideaal voor bijvoorbeeld kinderen die geïnteresseerd zijn in techniek, met de minikits leren ze op een leuke manier over elektronica en het omgaan met een soldeerbout.

Verschillende uitvoeringen minikits

Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor een ruime keuze minikits die u tegen scherpe prijzen online kunt bestellen. U ontvangt hoge kortingen. Bestelt u namens een school of instelling en heeft u meerdere minikits nodig dan profiteert u door onze staffelprijzen van nog lagere prijzen.

Het assortiment bestaat onder meer uit:

Arduino modules

Arduino is wereldwijd de leider als het gaat om open-source hardware en software. Er zijn diverse Arduino Boards verkrijgbaar met elk zijn eigen kenmerken. Bij DiscountOffice.nl kunt u onder andere Arduino Uno, Arduino Mega en Arduino Shields bestellen.

Whadda soldeerkits

Whadda levert leuke minikits, soldeerkits en experimenteer kits met verschillende moeilijkheidsgraden, variërend van beginners tot gevorderde vaardigheidsniveaus. Elke kit bevat alle onderdelen en componenten die nodig zijn om het product te monteren, samen met gedetailleerde en geïllustreerde instructies in verschillende talen. Zet zelf een elektronische schakeling in elkaar met één van de Whadda bouwkits of experimenteer sets. Een elektronica bouwpakket is een prima start om het te leren.

Velleman robot kits

Maak zelf een robot met de Robot Kits van Velleman en stap in de wereld van elektronica, mechanica en hydraulica. Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen, speciaal voor de toekomstige ingenieur.