Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Router

Router

Andere benamingen: Router, Draadloze Routers

Router bestellen

Bent u op zoek naar een kwalitatief goede router tegen een scherpe prijs? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor topkwaliteit routers die u gemakkelijk en voordelig online kunt kopen.
Een router leidt het dataverkeer tussen verschillende netwerken in goede banen. Met een router is het mogelijk om onder meer computers, laptops, tablets en smartphones te verbinden met het internet. Dit kan zowel draadloos als bedraad.
Binnen het ruime assortiment kiest u snel de beste router door uw zoekopdracht te verfijnen met de handige selectiemogelijkheden. Uw bestelling is in een paar stappen snel afgerond. U betaalt altijd veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Voor bedrijven, scholen en instellingen biedt DiscountOffice.nl de mogelijkheid om op rekening te kopen. Dit kunt u direct aanvragen bij het plaatsen van uw eerste bestelling. Na goedkeuring ontvangt u een krediet op uw account en hoeft u pas na ontvangst van uw bestelling te betalen.
De meeste routers zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en uw router wordt vaak de volgende werkdag al geleverd.

Voor een betrouwbare internetverbinding

Zowel op kantoor als thuis is een betrouwbare internetverbinding noodzakelijk om met meerdere laptops, computers, tablets en smartphones gebruik te maken van het internet. Een router zorgt voor een snelle en stabiele internetverbinding.
Er zijn twee soorten netwerkverbindingen: de draadloze netwerkverbinding (wifi) en de bedrade verbinding waarbij met een netwerkkabel verbinding gemaakt wordt met de router. Alle verbindingen zowel wireless als bedraad lopen via de centrale netwerk router. Deze verbindt dus het lokale netwerk met het internet.
Een goede router is essentieel in een optimaal functionerend kantoor- of thuis netwerk. Een moderne router beschikt standaard over een aantal vaste netwerkaansluitingen. Deze aansluitingen kunnen gebruikt worden om apparaten zoals een pc en een smart tv aan te sluiten. Een bedrade aansluiting geeft een bijzondere betrouwbare verbinding. Bij het gebruik van een tablet, smartphone en laptop wordt een draadloze wifi router gebruikt.

Ruim assortiment routers

Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruime keuze routers, zoals een wifi router, een modem router, een dual band router, een gaming router en meer.
Vooral de wireless routers zijn onmisbaar voor een modern kantoor of thuis. De wifitechnologie is door de jaren heen geëvolueerd tot een optie waarmee snel en probleemloos veel data overgedragen kan worden.
DiscountOffice.nl biedt voordelige wifi routers in verschillende uitvoeringen, zoals single band, dual band of tri-band. Een 3G router, een 4G router of een 5G router, bij DiscountOffice.nl vindt u altijd de beste router! Routers van de topmerken TP-link, D-link, Cisco en meer die u met hoge kortingen kunt kopen.