Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Mopsystemen

Mopsystemen

Andere benamingen: Professionele vloerwissers, Vloerwissers met emmer, Dweil met emmer

Professionele vloerwissers en mopemmers bestellen?

Bij DiscountOffice.nl kunt u voordelig een professionele vloerwisser met een emmer kopen. Door het brede assortiment van DiscountOffice.nl is er een ruime keus in dweil met waterreservoir. Om de vloer van grote bedrijven, kantoren, winkels en scholen te dweilen staan er verschillende dweilwagens in het assortiment. Een dweilwagen is een verplaatsbare reinigingswagen, waarbij alle schoonmaakspullen, emmers en mopemmers met korf op vervoerd kunnen worden. Dit zorgt voor een gemakkelijkere en efficiëntere manier van dweilen. Een mopemmer met korf of wringer kan worden gebruikt voor kleinere werkplekken. Zoals de kleinere winkels of kantoren. De emmers zijn speciaal in verschillende kleuren te bestellen zoals voorgeschreven in de HACCP-voorschriften. De kleuren zijn geel, blauw, groen of rood. De neerwaartse perswringers en combopersen maken het uitwringen van een vlakmop zeer gemakkelijk.

Assortiment mopsystemen

Er zijn veel soorten mopsystemen om de vloer schoon te dweilen en tot het beste resultaat zal leiden. De mopsystemen zijn scherp geprijsd en worden meestal de volgende dag geleverd. De keuze van dweil wordt vooral bepaald door de de oppervlakte dat gedweild moet worden. Bij een groot oppervlak worden de vlakmoppen ook wel vloerwissers genoemd, aangenamer in gebruik. En bij het dweilen van meerdere ruimtes wordt meestal de voorkeur gegeven aan een professionele dweilwagen of reinigingswagen. Zodat deze gemakkelijk van ruimte naar ruimte kan worden verplaatst.
DiscountOffice.nl heeft ook veel A-merk dweilsystemen voor de voordeligste prijzen zoals Rubbermaid, Greenspeed, Vikan en Numatic.

De dweilen zijn in twee basis varianten te verdelen, dit zijn vloerwissers en katoenen Spaanse moppen. Een Spaanse mop is een dweil met katoenen draden, deze worden ook wel strengenmoppen genoemd. De mop wordt uitgewrongen in een emmer met korf. Deze dweil is het meest geschikt voor kleinere oppervlakken. Ook zijn verschillende perswringers voor deze moppen in het brede assortiment van DiscountOffice.nl te bestellen.

Professionele vloerwissers kunnen beter worden gebruikt bij het dweilen van grotere oppervlakken. Deze professionele vloerwisser is rechthoekig en heeft een grotere dweiloppervlak zodat deze grotere oppervlakten in één keer schoon krijgt. Voor deze vlakmoppen zijn speciale wringers, dit maakt het uitwringen van de mop snel en gemakkelijk. De vlakmoppen hebben vaak een microvezel vloerwisser van rond de 40cm breed. Er zijn ook opties om microvezel vloerwissers met spray te bestellen. Dit is een systeem dat is ingebouwd in de steel van de vloerwisser en spuit reinigingsvloeistof om direct te kunnen dweilen.

De dweilwagens zijn in verschillende opties te bestellen. Er is een dweilwagen met een wringer en één emmer of twee emmers te bestellen. Ook kan er gekozen worden voor een professionele dweilwagen met 2 emmers en zakhouder. De reinigingswagens zijn mobiel en kunnen van de ene ruimte gemakkelijk naar de andere ruimte worden verreden dankzij de eronder gemonteerde zwenkwielen. Bij werkwagens kunt u nog meer soorten professionele mopwagens vinden.

Dweilen en moppen in de aanbieding

Bij DiscountOffice.nl zijn alle artikelen voordelig geprijsd. Voor de grootverbruikers zijn er staffelprijzen. Door meerdere dweilen of emmers te bestellen, ontvangt u steeds hogere kortingen. Voor de grotere bedrijven is dit interessant om extra voordelig in te kopen. Het gehele assortiment van DiscountOffice.nl is voordelig geprijsd, waardoor u onder de streep het voordeligste uitkomt. De meeste mopemmers, vlakwissers en alle andere mopsystemen hebben een korte levertijd. Wanneer u vandaag besteld, heeft u het meestal de volgende werkdag al in huis.