Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Muizen

Muizen

Verwante categorie: Muismatten

Andere benamingen: Computermuizen, Laptop muizen, Draadloze muizen

USB of draadloze muis kopen?

De USB muizen of draadloze muizen zijn tegenwoordig in vele soorten te bestellen. Er is een grote variatie ontstaan om de beweging van de muis beter te detecteren en de bewegingsvrijheid van de computer muis te vergroten met een muis bluetooth. Er is een speciale laptop muis ontwikkeld voor het gebruik met een laptop. Omdat een laptop meestal mobiel wordt gebruikt en er andere specificaties van een muis worden verwacht.

Draadloze muizen en USB muizen

De scherp geprijsde computermuizen kunt u bestellen met en zonder draad. Een USB muis is meestal voorzien van een USB-aansluiting. Hierdoor is de USB muis gemakkelijk aan te sluiten en door de draad is er geen verlies van bewegingsdetectie snelheid. Daarnaast zit er geen batterij of accu in en hoeft niet opgeladen te worden. Maar er is echter wel een nadeel, de draad kan in sommige situaties in de weg zitten en heeft een lager limiet van afstand tussen de computer en muis in vergelijken met een laptop muis.

Een draadloze muis bluetooth heeft zoals gezegd geen draad tussen de muis en de computer of laptop. Deze wireless muizen worden, door zijn flexibiliteit daarom ook vaak gebruikt bij laptops. Een laptop wordt toch veelal mobiel gebruikt en daardoor kan een draad vaak in de weg zitten, plus het is lastiger aan te sluiten op de notebook. De notebook heeft ook een ingebouwde muis, maar wordt niet door ieder even prettig gevonden in gebruik. Daarom kiezen laptopgebruikers vaan voor een draadloze muis bluetooth. Daarnaast omdat de laptops vaak mobiel worden gebruikt, zijn er compactere laptop muizen ontwikkeld. Zodat de muis draadloos gemakkelijker in een tas of laptoptas kan worden opgeborgen. DiscountOffice.nl heeft ook een breed aanbod van laptop muizen.

Assortiment computer en laptop muizen

In het brede assortiment van DiscountOffice.nl is er een ruime keus in computer- en laptopmuizen. Elke optische muis is voordelig geprijsd en heeft een snelle levertijd. Vandaag besteld, is de volgende werkdag geleverd. Er is veel keuze in soorten muizen, bijvoorbeeld in een computermuis draad, muis draadloos, trackball muis, gaming muis of een muis voor grote handen.

Alle bekende merken staan in het brede aanbod van DiscountOffice.nl.

De bekendste drie merken zijn:

  • Logitech
  • HP
  • Trust
De populairste muizen zijn:
  • Muis Logitech M235 Notebook
  • Muis Logitech M185 Notebook
  • Muis Logitech M100 optical
  • Trust Optische muis Carve USB

Aanbieding muis

Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit een groot assortiment muizen tegen de scherpste prijzen. Op het gehele assortiment van DiscountOffice.nl bent u het voordeligste uit. Er is een snelle levertijd. Wanneer u vandaag besteld, dan heeft u uw bestelling meestal de volgende werkdag in huis.