Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Netwerk kabels

Netwerk kabels

Andere benamingen: UTP Kabel, Patchkabel

Netwerk kabel bestellen

Wilt u een netwerkkabel bestellen voor uw werkplek thuis of op kantoor? Een netwerkkabel, ook wel UTP kabel genoemd, wordt gebruikt om apparaten aan te sluiten op bekabeld internet.
Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor topkwaliteit netwerkkabels tegen een scherpe prijs. In dit assortiment vindt u voor elk gebruik de juiste netwerkkabel. U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen, type kabels, kleuren en lengtes.
Met behulp van de handige filterwoorden verfijnt u eenvoudig uw zoekopdracht en bestelt u snel de beste netwerkkabel die u zoekt. Vervolgens is uw bestelling gemakkelijk afgerond. U betaalt veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Bestelt u namens een bedrijf, school of instelling dan biedt DiscountOffice.nl ook de mogelijkheid om achteraf te betalen. Wilt u op rekening kopen? Tijdens het bestelproces kunt u dit aanvragen. Na goedkeuring ontvangt u een krediet op uw account en kunt u na ontvangst van uw bestelling betalen.
De meeste netwerkkabels zijn uit voorraad leverbaar vanuit één van onze magazijnen. Bestel vandaag nog via DiscountOffice.nl en u ontvangt uw pakketje vaak de volgende werkdag al.

Netwerkkabels voor een stabiele netwerkverbinding

Voor een stabiele en snelle internetverbinding zijn netwerkkabels, ook wel patch kabels, internetkabel of ethernet kabel genoemd, onmisbaar. Met bekabeld internet bent u bovendien verzekerd van een veiligere verbinding dan met een draadloze verbinding. Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig de juiste netwerkkabels voor een snelle en uitstekende gegevensoverdracht.
Netwerkkabels zijn te bestellen in verschillende uitvoeringen, hoe bestelt u de beste netwerkkabel voor uw situatie? Het verschil tussen de diverse uitvoeringen wordt onder meer bepaald door de snelheid waarmee de gegevens over gebracht worden. De snelheid wordt aangeven door Cat, bijvoorbeeld Cat5, Cat6, Cat6a, Cat7 en Cat8. In principe geldt hoe hoger het Cat-type hoe hoger de snelheid. Wel is het zo dat de lengte van de kabel de snelheid kan beperken.

UTP, STP of FTP kabel

Ook kunt u nog kiezen uit een UTP-kabel, FTP-kabel of STP-kabel. Dit heeft te maken met de bescherming van de aderen binnen in de kabel. Zo heeft een netwerkkabel die in de buurt ligt van andere kabels een betere afscherming nodig om storingen te voorkomen.
Een netwerkkabel wordt wel vaak een UTP-kabel genoemd (Unshielded Twisted Pair) maar bij een UTP-kabel zijn de aderen niet extra beschermd. Bij FTP-kabels (Foiled Twisted Pair) en STP-kabels (Shielded Twisted Pair) zijn de aderparen wel beschermd met een speciaal folielaagje.
Voor thuisgebruik zijn UTP-kabels zeer geschikt. Worden de netwerkkabels echter gebruikt in professionele werkomgevingen dan zijn de FTP-kabels en STP-labels aan te bevelen, omdat er vaak een coax-, stroom-, of krachtstroomkabel dicht in de buurt ligt.

Netwerkkabels met korting kopen

Bij DiscountOffice.nl bestelt u alle netwerkkabels met hoge kortingen. Bovendien hanteren wij staffelprijzen waardoor u bij een bestelling van meerdere kabels nog meer kunt besparen op uw inkoop.