Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Ontvangstbalie

Ontvangstbalie

Andere benamingen: Balies, Receptiebalies, Ontvangstbalies

Ontvangstbalie bestellen

Met een mooie receptiebalie of ontvangstbalie maakt u meteen een goede eerste indruk. Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig kwalitatief hoogwaardige ontvangstbalies.
U kunt kiezen uit een breed assortiment representatieve en functionele ontvangstbalies. Door de verschillende balie elementen te combineren kunt u de ontvangstbalie geheel naar uw eigen wens samenstellen.
Met behulp van de uitgebreide selectiemogelijkheden kiest u snel de juiste balie die u zoekt. U kunt onder meer selecteren op uitvoering, afmeting, materiaal en kleur.
Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank. Als bedrijf, school of instelling kunt u bij DiscountOffice.nl ook op rekening bestellen. Dit kunt u eenvoudig aanvragen tijdens het bestelproces.
Heeft u advies nodig bij het bestellen van uw ontvangstbalie? De deskundige klantenservice helpt u graag verder. Vraag naar onze kantoormeubilair specialist.

Voor een goede eerste indruk

Het eerste dat een bezoeker in uw bedrijf of organisatie ziet is de ontvangstbalie. Door een mooie hoogwaardige ontvangstbalie te plaatsen in uw entree geeft u direct een visitekaartje af. Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit verschillende opties.
Wilt u een kleine ontvangstbalie bestellen of zoekt u een grote receptiebalie waar meerdere receptiemedewerkers een werkplek hebben? Bij DiscountOffice.nl vindt u voor elke ontvangstruimte de beste ontvangstbalie.
Naast een professionele uitstraling is een ontvangstbalie ook een efficiënte oplossing om de privacy van uw medewerkers te beschermen en misbruik van privacy gevoelige informatie te voorkomen.
Een ontvangstbalie is ook uitermate geschikt om een veilige afstand te bewaren.

De mooiste ontvangstbalies online kopen

Om de ontvangstbalie perfect te laten aansluiten op het interieur van uw receptie kunt u bij DiscountOffice.nl kiezen uit een ruim aanbod receptiebalies in verschillende materialen, uitvoeringen, kleuren en afmetingen.
De balies zijn leverbaar in verschillende modellen, zoals een rechte balie, een ronde balie of een hoekbalie. Zo vindt u voor elke ruimte een perfect passende ontvangstbalie, gemakkelijk en snel online te bestellen.

Balie elementen bestellen

Naast een complete ontvangstbalie die u gemakkelijk en snel tegen een scherpe prijs kunt bestellen, biedt DiscountOffice.nl ook een uitgebreid balieprogramma met diverse balie elementen, waarmee u zelf uw ideale ontvangstbalie kunt samenstellen.
Dit betaalbare programma bestaat uit meerdere basis elementen, zoals een balie aanbouw, baliepanelen, basis balie, designelementen en meer. Leverbaar in diverse afmetingen, kleuren en materialen voor oneindige mogelijkheden. Voor een ontvangstbalie op maat bent u bij DiscountOffice.nl aan het juiste adres. Ook kunt u bij DiscountOffice.nl de juiste accessoires zoals led verlichting en tassenplanken bestellen.