Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Papierbakken

Papierbakken

Verwante categorie: Afvalbakken

Andere benamingen: Prullenbakken

Voordelige papierbakken bestellen

Bent u op zoek naar een papierbak voor kantoor waarin u papier of ander klein afval kunt verzamelen? De ideale papierbak voor op kantoor of thuis bestelt u gemakkelijk en voordelig online via DiscountOffice.nl. Papierbakken en prullenbakken zijn te bestellen in heel veel verschillende uitvoeringen. Moeilijk om de juiste papierbak te kiezen? Door de uitgebreide selectiemogelijkheden van DiscountOffice.nl kiest u met gemak de afvalbak voor papier die u wenst. Verreweg de meeste papierbakken zijn uit voorraad leverbaar. Plaats vandaag nog uw favoriete papierbak bij DiscountOffice.nl en u ontvangt uw bestelling meestal de volgende werkdag al.

Papierbak voor op kantoor

Voor het inzamelen van papier e.d. is een kleinere prullenbak of papierbak ideaal. Het voordeel van een papierbak is dat deze volledig open is. Zo kunt u vanaf uw werkplek direct uw afval erin gooien, zonder dat u heen en weer hoeft te lopen. Met een papierbak bij uw bureau houdt u ook uw werkplek opgeruimd en netjes, waardoor u niet afgeleid wordt door allerlei rommel en papiertjes. U werkt immers prettiger en geconcentreerder in een opgeruimde en hygiënische omgeving. Maak het als werkgever makkelijker voor uw medewerkers om de werkplek netter te houden door te zorgen voor voldoende papierbakken op kantoor.
DiscountOffice.nl adviseert minimaal één papierbak per werkplek te plaatsen. En voor een duurzame manier van afval inzamelen kunt u ervoor kiezen om naast een kleine afvalbak voor het restafval een aparte papiermand te plaatsen voor het inzamelen van papier.

Ruim assortiment papierbakken

Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig de papierbak of papiermand die u zoekt. U kunt uit het ruime assortiment papierbakken kiezen uit papierbakken in veel verschillende uitvoeringen, formaten en kleuren. Papierbakken voor allerlei toepassingen zowel thuis als op kantoor, in de werkplaats of in de wachtruimte.
De papierbakken uit het assortiment van DiscountOffice.nl zijn gemaakt van sterke materialen zoals kunststof, metaal, RVS, aluminium en polypropyleen. Geschikt voor langdurig gebruik. Door de verschillende ontwerpen vindt u bij DiscountOffice.nl altijd wel een voordelige papierbak die het beste past bij uw interieur.

De ideale prullenbak

Hoe kiest u uit zo’n gevarieerd aanbod de juiste papierbak? De beste papierbak voor uw situatie vindt u door vooraf te bedenken waar u de prullenbakken gaat neerzetten, welk afval u wilt inzamelen en om hoeveel afval het zal gaan.
De inhoud van een prullenbak of afvalbak wordt weergegeven in liters. Bij DiscountOffice.nl bestelt u onder meer afvalbakken voor op kantoor met een inhoud van 13 liter, 15 liter en 30 liter.
Ter voorkoming van brandgevaar kunt u een vuurbestendige papierbak bestellen. Een veilige oplossing is een prullenbak van metaal te kopen. Daarnaast biedt DiscountOffice.nl ook verschillende uitvoeringen vlamdovende papierbakken tegen scherpe prijzen.

Topkwaliteit papierbakken met korting kopen

Bij DiscountOffice.nl bestelt u voordelig online topkwaliteit papierbakken van onder meer HAN, Durable, Vepa Bins en Leitz met korting. Heeft u meerdere papierbakken nodig? Door de staffelprijzen van DiscountOffice.nl bent u bij een bestelling van meerdere stuks nog voordeliger uit.