Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Perforators

Perforators

Verwante categorie: Perforator onderdelen

Andere benamingen: Gaatjesmaker, Perforator 4 gaats, Perforator 23 gaats

Perforator bestellen

Bent u op zoek naar een perforator? Voor hoogwaardige en gebruiksvriendelijke perforators bent u bij DiscountOffice.nl aan het juiste adres. Binnen het ruime assortiment perforators vindt u snel en gemakkelijk de perforator die het beste past bij uw gebruik. U bestelt uw ideale perforator voordelig online via DiscountOffice.nl. Dankzij de uitgebreide selectiemogelijkheden vindt u snel wat u zoekt en u betaalt vervolgens veilig en vertrouwd in uw eigen bankomgeving. De meeste perforators zijn uit voorraad leverbaar, bestelt u vandaag nog een perforator via DiscountOffice.nl dan wordt uw bestelling vaak de volgende werkdag al bij u bezorgd.

Handige perforators

Losse papieren kunnen snel en netjes opgeborgen worden in een map door ze te voorzien van gaatjes. Een perforator is een handig apparaat om gaten te maken (ponsen) in papier, karton, kunststof folie of metaalplaat. Perforators zijn onmisbaar op kantoor om gemakkelijk al uw documenten overzichtelijk te bewaren. Ook op school en voor thuisgebruik zijn perforators een handig hulpmiddel om papieren te perforeren. Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig perforators voor elke toepassing.

Ruime keuze perforators

DiscountOffice.nl levert een ruim assortiment perforators in verschillende uitvoeringen en kleuren tegen scherpe prijzen. Voordat u een perforator bestelt bij DiscountOffice.nl is het belangrijk om te bepalen hoeveel vellen u in één keer wilt stansen. Bij elke perforator kunt u zien wat de maximale capaciteit is. DiscountOffice.nl biedt perforators die geschikt zijn voor het perforeren van enkele velletjes voor incidenteel gebruik.
Voor gemiddeld tot zwaar gebruik zijn perforators geschikt met een capaciteit van 10 vellen tot 30 vellen.
Voor extra zwaar of professioneel gebruik biedt DiscountOffice.nl perforators die tot wel 300 vellen kunnen stansen. Deze heavy duty perforators worden ook wel blokperforators genoemd.
Daarnaast is het formaat papier en het aantal gewenste gaatjes bepalend voor uw keuze. U kunt kiezen uit verschillende types perforatoren: 2-gaats perforators, 4-gaats perforators en 23-gaats perforators die papier geschikt maken voor het opbergen in een multomap. Een 2-gaats perforator is de meeste verkochte perforator die op elke werkplek terug te vinden is. Voor gebruik in een 4-rings map is een 4-gaats perforator geschikt.

Wilt u een Leitz perforator 2-gaats bestellen? DiscountOffice.nl biedt de gehele collectie Leitz perforators met korting. Deze hoogwaardige perforators zijn te verkrijgen in verschillende sprankelende kleuren zodat u zeker een perforator vindt die past bij uw overige kantoorartikelen.

Topkwaliteit perforators

DiscountOffice.nl levert hoogwaardige perforators van bekende topmerken zoals onder meer Leitz, Maped, Novus en Rexel. Voor elk gebruik bestelt u online via DiscountOffice.nl topkwaliteit perforators tegen scherpe prijzen. Voor een betaalbaar alternatief kunt u ook kiezen voor een perforator van het huismerk DiscountOffice in een goede prijs-kwaliteitverhouding.