Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Peukenzuilen

Peukenzuilen

Andere benamingen: Buitenasbakken, Peukenbakken, Asbak

Peukenzuil bestellen

Bent u op zoek naar een buitenasbak of een peukenzuil? Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit een ruime collectie peukenzuilen in diverse moderne uitvoeringen. U bestelt gemakkelijk en voordelig online via DiscountOffice.nl de buitenasbak die u zoekt. Wilt u een buitenasbak voor aan de wand bestellen of liever een staande asbak voor buiten kopen? U vindt voor elke situatie de buitenasbak die het beste aansluit bij uw wensen. Een peukenzuil is een eenvoudige maar zeer efficiënte oplossing om rommel van sigarettenpeuken te voorkomen. De meeste rookzuilen zijn uit voorraad leverbaar. Plaatst u vandaag nog uw bestelling bij DiscountOffice.nl dan worden ze meestal de volgende werkdag al geleverd.

Ruime keuze peukenzuilen

Het rookverbod zorgt ervoor dat rokers niet langer binnen roken maar naar buiten gaan om te roken. Zorg voor de aanwezigheid van voldoende buitenasbakken zodat uw entree en de directe omgeving van uw bedrijf schoon en netjes blijven en sigarettenpeuken niet op de grond terecht komen. Vergeet niet dat een rommelige entree afbreuk doet aan de professionele uitstraling van uw bedrijf.
Het assortiment peukenzuilen van DiscountOffice.nl bestaat uit verschillende modellen die geschikt zijn voor het plaatsen bij de entree van uw bedrijf, horecazaak, instelling, vereniging, scholen, winkelcentra en meer. Dat een peukenzuil meer is dan een lelijke asbak ziet u aan de trendy modellen buitenasbakken van DiscountOffice.nl. Voor elke locatie bestelt u bij DiscountOffice.nl de beste passende peukenbak. De buitenasbakken zijn gemaakt van verschillende robuuste materialen, zoals RVS, metaal, aluminium. Sterke materialen die hufterproof zijn en een lange levensduur hebben.

Wandasbak of staande asbak voor buiten

Bent u op zoek naar een staande asbak voor buiten? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor diverse staande asbakken in verschillende modellen, afmetingen en kleuren. U kunt kiezen uit verplaatsbare staande asbakken en asbakstaanders of rookzuilen die aan de bodem vastgeschroefd kunnen worden. Afhankelijk van de beschikbare ruimte kunt u kiezen voor een vierkant model, een ronde buitenasbak, een rookpaal of een asbak op voet. Uiteraard vindt u in het assortiment ook de hardlopers zoals de peukenzuil 'Tuscan' en peukenzuil 'Groundskeeper', die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen bij DiscountOffice.nl.

Heeft u een beperkte ruimte? Een wandasbak neemt minder ruimte in beslag. DiscountOffice.nl heeft verschillende buitenasbakken die aan de muur gemonteerd kunnen worden bij de entree van onder meer ziekenhuizen, scholen en horecagelegenheden.

Ook een asbaktegel neemt weinig ruimte in. DiscountOffice.nl biedt de complete lijn The Droppit asbaktegels met korting. De asbaktegel is gemaakt van robuust corrosiebestendig verzinkt staal en voorzien van een rooster voor de optimale opvang van klein afval en sigarettenpeuken. The DropPit is uitermate geschikt voor bij de entree van openbare voorzieningen, scholen, ziekenhuizen, sportlocaties en bedrijfspanden.

Wilt u een zandasbak bestellen? DiscountOffice.nl biedt voordelige zandasbakken in allerlei uitvoeringen. Dankzij de fraaie ontwerpen is er voor elke entree een stijlvolle zandasbak bij DiscountOffice.nl te bestellen. Het voordeel van gebruik van doofzand is dat de sigarettenpeuken snel gedoofd worden waardoor de nare lucht van smeulende sigarettenpeuken voorkomen wordt. Heeft u ook doofzand nodig? Bestel ook direct bij DiscountOffice.nl voordelig doofzand mee. Door al uw bedrijfsbenodigdheden bij één leverancier te bestellen kunt u nog meer besparen op uw inkoop.