Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Poetsdoeken

Poetsdoeken

Andere benamingen: Poetslappen, Werkdoek, Non Woven Poetsdoeken

Poetsdoeken bestellen?

Bent u op zoek naar poetsdoeken voor uw bedrijf? Bij DiscountOffice.nl vindt u een uitgebreid assortiment hoogwaardige poetsdoeken die aan de hoogste eisen voldoen voor allerlei schoonmaakwerkzaamheden in verschillende branches, zoals automotive, grafische industrie en in de schildersbranche.
U bestelt de poetsdoeken en poetsrollen gemakkelijk en snel online bij DiscountOffice.nl en tegen scherpe prijzen. De meeste poetsdoeken zijn uit voorraad leverbaar, dus bestelt u vandaag nog de poetsdoeken die u nodig heeft, dan heeft u ze meestal de volgende werkdag al in huis.

Verschil poetsdoeken en poetspapier

Hoewel de termen poetsdoek en poetspapier door elkaar gebruikt worden, wordt poetspapier over het algemeen gebruikt voor de wat lichtere schoonmaakklussen.
Poetsdoeken zijn perfect geschikt voor het schoonmaken van grotere vervuilingen. Zoals bijvoorbeeld het verwijderen van olie en vet in een garage, het verwijderen van inkt in de grafische industrie of het schoonmaken van vloeistoffen in een laboratorium.
Poetspapier en poetsdoeken zijn in tegenstelling tot poetslappen meestal slechts één keer te gebruiken.

Hoogwaardige poetsdoeken

Afhankelijk van het vuil of de vloeistof die u wilt opruimen, bij DiscountOffice.nl vindt u voor elke klus altijd de juiste poetsdoek. De poetsdoeken die u bestelt bij DiscountOffice.nl zijn zuivere producten zonder siliconen, bindmiddelen of andere chemische toevoegingen. De optimale combinatie van cellulose-polyester of viscose-polyester zorgt voor een zeer sterke doek die aan de hoogste eisen voldoet voor verschillende schoonmaakklussen in diverse branches.
Bij het kiezen van de juiste poetsdoeken en poetspapier is het belangrijk om u eerst af te vragen wat u gaat schoonmaken en welk vuil of welke vloeistoffen u wilt verwijderen.
Zo kunt u kiezen voor absorberende poetsdoeken voor het verwijderen van vloeistoffen, speciale ontvettingsdoeken die gemaakt zijn van steviger materiaal of pluisarme poetsdoeken voor het schoonmaken van fijnmechanische machines.
Welke poetsdoeken u ook zoekt bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig de beste poetsdoek voor uw werkzaamheden.
Binnen het ruime aanbod poetsdoeken vindt u poetsdoeken van onder meer de kwaliteitsmerken Tork, Kimberly-Clark, Satino, Katrin en Wypall. Ook kunt u kiezen voor poetsdoeken van het huismerk DiscountOffice, betaalbaar poetspapier in een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Handige dispensers voor poetspapier en poetsdoeken

DiscountOffice.nl biedt verschillende verpakkingen poetsdoeken en poetspapier. Wilt u gevouwen poetsdoeken bestellen? Bij DiscountOffice.nl bestelt u voordelige gevouwen werkdoekjes uit 1-laags, 2-laags, 3-laags of 4-laags papier geschikt voor verschillende poetspapier systemen.
Naast gevouwen poetsdoeken levert DiscounOffice.nl ook poetspapier op rol. De poetsrollen zijn te bestellen in 1-laags, 2-laags en 3-laags papier.
Bij grotere poetsrollen is het gebruik van een handige poetsrol dispenser aan te bevelen, zeker voor industriële toepassingen. De poetspapier dispensers bestelt u ook eenvoudig en voordelig bij DiscountOffice.nl. Door alles bij één leverancier te bestellen bespaart u nog meer op de inkoop van schoonmaak materialen.
Bent u grootverbruiker? Door de staffelprijzen van DiscountOffice.nl bent u nog voordeliger uit als u meerdere aantallen bestelt.