Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Poetspapier

Poetspapier

Andere benamingen: Industrierol, Poetsrol, Poetspapier op Rol

Poetspapier bestellen

Wilt u voordelig poetspapier bestellen voor uw bedrijf? DiscountOffice.nl levert het juiste poetspapier voor elke schoonmaakklus. U bestelt gemakkelijk en snel online tegen scherpe prijzen. Het meeste poetspapier wordt uit voorraad geleverd, dus plaatst u vandaag nog uw bestelling poetspapier bij DiscountOffice.nl dan wordt het meestal de volgende werkdag al geleverd.
Het ruime assortiment poetspapier van DiscountOffice.nl bestaat uit hoge kwaliteit poetsrollen die geschikt zijn voor diverse doeleinden. Bijna op elke werkplek komt u poetspapier tegen, voor het schoonmaken van handen, voor het reinigen van gereedschappen of voor het schoonmaken van oppervlaktes.

Poetsrollen, poetspapier of poetsdoeken

Wat is het verschil tussen poetsrollen, poetsdoeken en poetspapier? De termen worden regelmatig door elkaar gebruikt, maar er zijn wel degelijk verschillen die vooral te maken hebben met het gebruik van het poetspapier. Voor de lichtere schoonmaakklussen is poetspapier ideaal. De benodigde hoeveelheid poetspapier kan gemakkelijk van de rol gescheurd worden en na gebruik wordt het poetspapier weggegooid. Voor de grotere schoonmaakwerkzaamheden zijn poetsdoeken beter geschikt, bijvoorbeeld voor het verwijderen van olie en vet in een garage. Poetslappen kunnen ook meerdere keren gebruikt worden, terwijl poetspapier en poetsdoeken slechts eenmalig te gebruiken is.

Ruime keuze poetspapier op rol

DiscountOffice.nl biedt een ruim assortiment poetsrollen, u kunt kiezen uit 1-laags, 2-laags, 3-laags of 4-laags poetspapier. Hoe meer lagen hoe sterker het papier is en hoe beter het absorberende vermogen.
Welke poetsrollen u ook zoekt, bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en voordelig de juiste rollen poetspapier voor elk type poetsdoek dispenser. Het poetspapier kan per doos besteld worden, maar ook per pallet speciaal voor de grootverbruikers.

Bent u op zoek naar Centerfeed poetsrollen? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het goede adres voor voordelige centerfeed rollen. U bestelt gemakkelijk en snel online centerfeed poetspapier rollen met of zonder huls.

Binnen het ruime aanbod poetspapier vindt u topkwaliteit poetsrollen van onder meer de kwaliteitsmerken Tork, Satino en Katrin.
Bent u op zoek naar betaalbaar poetspapier in een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding? Kies dan voor het DiscountOffice huismerk poetspapier, deze voordelige poetsrollen zijn te bestellen in verschillende uitvoeringen.

Handige dispensers voor poetspapier en poetsrollen

Poetsrollen worden veel toegepast in bedrijven waar veelvuldig schoongemaakt wordt. Bij grotere poetsrollen is het gebruik van een handige poetsrol dispenser aan te bevelen, zeker voor industriële toepassingen.
De poetspapier dispensers bestelt u ook eenvoudig en voordelig bij DiscountOffice.nl. Door alles bij één leverancier te bestellen bespaart u nog meer op de inkoop van uw schoonmaak benodigdheden.

Vertrouwd bestellen

Aanbevolen