Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Puzzels

Puzzels

Andere benamingen: Legpuzzels

Puzzels bestellen

Puzzelen is een leuke hobby voor zowel jong als oud. Bij DiscountOffice.nl vindt u de mooiste puzzels voor kinderen en volwassenen tegen scherpe prijzen. U bestelt gemakkelijk en voordelig online. Het assortiment puzzels bestaat uit legpuzzels in verschillende afmetingen en uitvoeringen.
Grote legpuzzels, kleine puzzels, van 6 stukjes tot 2000 stukjes, in verschillende afbeeldingen en thema’s, bij DiscountOffice.nl vindt u zeker uw favoriete puzzel.
De puzzels in het aanbod van DiscountOffice.nl worden niet alleen besteld door particulieren, ook bedrijven, scholen en instellingen zijn aan het juiste adres bij DiscountOffice.nl. Puzzels voor scholen, kinderdagverblijven of als relatiegeschenk, een puzzel is geschikt voor diverse toepassingen.
De meeste puzzels zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en uw pakketje heeft u in principe de volgende werkdag al in huis.

Puzzelen is goed voor iedereen

Puzzelen is niet alleen leuk en goed voor kinderen, ook voor volwassenen is puzzelen een zinvolle en ontspannen hobby. Puzzelen verbetert het geheugen, zowel de linker als de rechterkant van de hersenen worden gebruikt. Er worden voortdurend verbindingen in de hersenen gecreëerd waardoor u beter kunt leren, onthouden en begrijpen.
Er komt dopamine vrij als het juiste ontbrekende puzzelstukje gevonden wordt, dit zorgt voor een verhoogde concentratie, optimisme en een verbeterende motoriek.
Daarnaast is puzzelen een soort van meditatie waardoor u een ontspannen gevoel krijgt en beter met stress om kunt gaan.
Maar naast eerdergenoemde voordelen is puzzelen met elkaar ook gewoon heel gezellig!

Verschillende uitvoeringen puzzels

Bij DiscountOffice.nl bestelt u goede kwaliteit puzzels met hoge kortingen. U vindt onder andere de bekende Ravensburger puzzels in het aanbod, die u zeer voordelig online kunt bestellen. En bestelt u meerdere puzzels voor uw bedrijf of organisatie dan bent u nog voordeliger uit. Door onze staffelprijzen geldt immers hoe meer u bestelt, hoe lager de prijs.

Puzzels zijn te bestellen in diverse uitvoeringen:

Legpuzzels

Puzzels voor kinderen en voor volwassenen met diverse thema’s, variërend van een Nijntje puzzel met 6 stukjes tot een puzzel voor volwassen met 2000 stukjes.

Krypt puzzel

Op zoek naar een extra uitdagende puzzel? Geen hulp van een afbeelding, kleuren of details. De enige houvast bij een Krypt puzzel is de vorm van de stukjes. Deze hebben afwijkende contouren en passen maar op één manier in elkaar. Voor de echte puzzelfans!

3D puzzels

Ook 3D puzzels bieden extra uitdaging. Niet plat puzzelen, maar in de breedte en hoogte. U kunt het kunstwerk gewoon laten staan als decoratie.