Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Presentatie-ringband

Presentatie-ringband

Andere benamingen: Ringbanden met insteektas, Panorama ringband, Presentatiemap

Presentatie ringband bestellen

Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en snel voordelige presentatie ringbanden voor uw bedrijf, voor op school of voor thuis. Met een presentatie ringband kunt u altijd uw documenten snel en eenvoudig opbergen, terugvinden en presenteren. Door het ruime aanbod van DiscountOffice.nl vindt u altijd de presentatie ringband die u zoekt. De presentatie ringbanden zijn uit voorraad leverbaar, u koopt de presentatie ringbanden snel online tegen scherpe prijzen bij DiscountOffice.nl.

Presentatie ringband voor een professionele presentatie

Een presentatie ringband is een ringband met de mogelijkheid om deze geheel te personaliseren. Een presentatie ringband wordt ook wel een panorama ringband genoemd. De ringband is voorzien van showtassen, zowel aan de voorkant, aan de achterkant en op de rug waarin u gepersonaliseerde documenten kunt steken. Bestel de presentatie ringband voordelig bij DiscountOffice.nl en u maakt eenvoudig de ringband persoonlijk naar uw eigen wensen.
Een presentatie ringband is ideaal om te gebruiken voor offertes, verkoopmappen, informatiemappen of rapporten. Door zelf de voorbladen te maken wordt iedere map geschikt voor een professionele presentatie. Gebruik bijvoorbeeld uw bedrijfslogo en ontwerp de presentatie map die perfect past bij uw huisstijl. De meeste leveranciers bieden ook een speciale service voor het ontwerpen en printen van gepersonaliseerde voorbladen.

Ruime collectie presentatie ringbanden

Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit een ruime collectie presentatie ringbanden. Bent u op zoek naar een 2 rings presentatie ringband, een 4 rings presentatie ringband of een 23 rings presentatie ringband? Bij DiscountOffice.nl bestelt u de presentatie ringband die u nodig heeft gemakkelijk en voordelig online.
De meest populaire presentatie ringband heeft het formaat A4, maar u vindt bij DiscountOffice.nl ook presentatie ringbanden in het formaat A4 maxi, A3 of A5.
Verder kunt u nog kiezen uit meerdere rugbreedtes en ringcapaciteiten, dat wil zeggen de diameter of hoogte van de ringen. De ringcapaciteit geeft aan hoeveel documenten er in de presentatie ringband passen.
De presentatie ringbanden zijn voorzien van een O-mechaniek of een D-mechaniek, door het verschil in de vorm van de ring passen er over het algemeen meer documenten in een presentatie ringband met een D-mechaniek.
Naast witte presentatie ringbanden levert DiscountOffice.nl ook presentatie ringbanden in de kleuren blauw, rood, zwart en meer.

Koopt u de presentatie ringbanden bij DiscountOffice.nl dan kiest u voor hoogwaardige presentatie mappen met een professionele uitstraling en die geschikt zijn voor langdurig intensief gebruik.

Presentatie ringbanden met korting

Heeft u meerdere aantallen presentatie ringbanden nodig? Voor de meeste presentatie ringbanden gelden staffelprijzen, bestelt u bij DiscountOffice.nl online meerdere presentatie ringbanden dan daalt de prijs per stuk.
DiscountOffice.nl biedt speciaal voor grootverbruikers ook aantrekkelijk geprijsde voordeelbundels waarmee u nog meer bespaart op uw inkoop.