Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Ringmappen

Ringmappen

Ringband mappen kopen

Ringbanden kopen? Of het nu gaat om een gewone ringband met 2, 4 of 23 ringen, of een presentatie-ringband: in het assortiment van DiscountOffice.nl vindt u het allemaal. De ringbanden en presentatie-ringbanden worden bij DiscountOffice.nl voordelig online aangeboden en zijn veelal uit voorraad leverbaar. Het assortiment is erg uitgebreid. Zo heeft u de keuze uit aantal ringen, verschillende groottes van de ringen, verschillende kleuren, verschillende maten en verschillende materialen. Ringbanden worden vooral door studenten en scholieren veel gebruikt om de aantekeningen te maken en om deze ordelijk en overzichtelijk te bewaren. Ook op kantoor zijn ringbanden nog steeds één van de meeste gebruikte kantoorartikelen. Ringbanden zijn ideaal voor het opbergen en presenteren van losse documenten, al dan niet gestoken in showtassen.

Verschillende soorten ringbanden

Een ringband is een map van hard karton, die meestal met pvc-kunststof is overtrokken of met papier omplakt, of een map van flexibel Polypropyleen. De ringbanden hebben een ringmechaniek met 2, 4, of 23 ringen, de A5 ringband heeft 2 of 17 ringen. Er zijn een aantal verschillen met ordners; een ordner heeft slechts 2 ringen en is voorzien van een papierspanner, duimgat en/of rugetiket. De maat van een ringband map wordt aangegeven a.d.h.v. de diameter van de ring, terwijl bij een ordner de maat van de rug wordt weergegeven.

Presentatie-ringbanden kopen

Een presentatie ringband is een ringband met de mogelijkheid om deze geheel te personaliseren. Een presentatie ringband wordt ook wel een panorama ringband genoemd. De ringband is voorzien van insteektassen, zowel aan de voorkant en op de rug waarin u gepersonaliseerde documenten kunt steken. Een aantal presentatie-ringbanden hebben ook nog een insteektas aan de achterzijde. Op deze manier kunt u de gehele kaft personaliseren met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo of aangeven wat de inhoud van de ringband betreft.

Voordelige ringbanden

De ringbanden en presentatie-ringbanden worden met korting aangeboden. Wanneer u grotere aantallen besteld, worden er automatisch staffelkortingen toegepast. DiscountOffice.nl biedt speciaal voor grootverbruikers ook aantrekkelijk geprijsde voordeelbundels waarmee u nog meer bespaart op uw inkoop. Koopt u de ringbanden bij DiscountOffice.nl dan kiest u voor hoogwaardige presentatie mappen met een professionele uitstraling en die geschikt zijn voor langdurig intensief gebruik.