Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Roldeurkasten

Roldeurkasten

Andere benamingen: Archiefkasten, Dossierkasten, Kantoorkasten

Roldeurkast kopen

Zoekt u een roldeurkast in het zwart, wit of in het grijs? Of zoekt u een roldeurkast van 120 of 80 cm breed? Roldeurkasten zijn in verschillende soorten en maten gemakkelijk online te bestellen. DiscountOffice.nl heeft een breed en voordelig assortiment kantoormeubelen. De kantoorkasten zijn ideaal te gebruiken als opbergruimte of archiefkast.

Het grote voordeel van een roldeurkast is dat de roldeuren in de kast verdwijnen, u heeft geen last van openslaande deuren. Elke kast is voorzien van een stevig slot. Levering is altijd achter 1e drempel van de 1e deur. Voor een levering op locatie kunt u een offerte opvragen via de afdeling klantenservice.

Wat is een roldeurkast precies?

Roldeurkasten worden meestal gebruikt om ordners en andere kantoorartikelen in op te bergen. Daarom worden deze kantoorkasten ook vaak archiefkasten of dossierkasten genoemd. Het grootste voordeel van de roldeurkast zijn de roldeuren, deze nemen veel minder ruimte in dan openslaande deuren. Daarnaast zijn de roldeuren voorzien van een slot en kunnen de bureau accessoires veilig in worden opgeborgen.

De metalen kast heeft een stalenconstructie en heeft twee aluminium roldeuren. Dit zorgt voor stabiele, stevige roldeurkast. DiscountOffice.nl heeft ruim aanbod van grijze, witte of zwarte roldeurkasten.

Afsluitbaar

De roldeurkasten zijn afsluitbaar en voorzien van een slot. De roldeuren zijn gemaakt van aluminium en gaan door geleidingsrails. Hierdoor nemen de kastdeuren niet meer ruimte in beslag dan nodig. De geleidingsrails zijn geruisloos en zorgt niet voor een storend geluid.

Alle roldeurkasten zijn voorzien van een slot. Het betreft een cilinder slot met een haak-sluitmechanisme. Dankzij een roldeurkast met slot kunnen uw belangrijke documenten, ordners en dossiers veilig worden opgeborgen.

Afmetingen

Roldeurkasten zijn in veel afmetingen te bestellen. De uitgebreide collectie heeft voor iedere thuiswerkplek of kantoor een dossierkast op maat. De populairste roldeurkasten zijn 120 of 80 cm breed en 45 cm diep. De hoogtes verschillen. Lage roldeurkasten zijn meestal 70 of 100 cm hoog en hoge roldeurkasten zijn meestal 200 cm hoog.

Wat zijn de voordelen van een roldeurkast?

Roldeurkasten hebben veel voordelen ten opzichte van andere kantoorkasten. Hieronder staat een opsomming van alle voordelen:

  • Roldeurkast is te gebruiken als dossier- of archiefkast en is ideaal om ordners in op te bergen
  • Roldeurkast is voorzien van slot en afsluitbaar
  • Roldeuren nemen geen extra ruimte in beslag
  • Roldeurkast laag of hoog
  • Roldeurkast zwart, wit of grijs, passend bij kantoormeubilair

Roldeurkastonderdelen

Roldeurkast onderdelen zijn bij DiscountOffice.nl ook los te bestellen. Voor zwaardere kantooraccessoires is het verstandig om een verstevigde plank mee te bestellen. Deze legplanken zijn extra verstevigd en hebben een hoger draagvermogen.

Voor lage roldeurkasten zijn er ook topbladen mee te bestellen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een topblad met een houtlook, bijvoorbeeld eiken. Ook zijn er modernere kleuren topbladen die mogelijk beter passen bij het kantoormeubilair, zoals wit of grijs.

Bisley roldeurkasten

Bisley is een bekend en vertrouwd merk dat staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Elke roldeurkast van Bisley is gemaakt van de beste kwaliteit staal en is voorzien van een stevig slot. De Bisley roldeurkasten zijn in de kleuren zwart, wit, zilver of antraciet en in de varianten lage of hoge kasten online te bestellen. Daarnaast kunt u kiezen uit in 2 of 4 legborden en verschillende afmetingen.

Dit zijn de populairste roldeurkasten van Bisley:

  • Bisley Draaideurkast Inclusief 4 Legborden Zwart 1950x940x400mm
  • Dit betreft een hoge draaideurkast zwart.

  • Bisley Draaideurkast Incl. 1 Legbord Zwart 1000x910x400mm
  • Dit betreft een lage draaideurkast zwart.

Roldeurkast aanbieding

DiscountOffice.nl heeft de voordeligste roldeurkasten in het assortiment. Daarnaast is er voor bedrijven, kantoren, scholen en andere organisaties die groot inkopen nog meer korting te ontvangen. Bij DiscountOffice.nl kunt u extra korting ontvangen bij het bestellen van meerdere stuks. De hoge kortingen zijn te vinden bij de staffelprijzen op de productpagina.

Waarom een roldeurkast bij DiscountOffice.nl bestellen?

DiscountOffice.nl roldeurkasten hebben de beste kwaliteit en er is een breed assortiment. Zoekt u naar een witte, grijze of zwarte roldeurkast en van 80 of 120 cm breed? Er is een ruime keuze in afmetingen en kleuren. Deze dossier- archiefkasten met slot zijn gemakkelijk te bestellen en worden snel geleverd.