Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Waterman Rollerbalvullingen

Actief filter

Waterman schrijfwaren

Waterman pennen en vullingen bestellen

Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor een uitgebreide collectie Waterman pennen, die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. U kunt onder meer kiezen uit vulpennen, balpennen, rollerballs, luxe pennensets, balpenvullingen, vulpeninkt en vulpen inktpatronen.
Met behulp van de uitgebreide selectiemogelijkheden vindt u online snel de juiste Waterman pennen en vullingen die u zoekt. U kunt eenvoudig selecteren op uitvoeringen, type en kleur, hierdoor vindt u altijd via DiscountOffice.nl de juiste Waterman pen.
De meeste Waterman pennen zijn uit voorraad leverbaar vanuit één van onze magazijnen. Plaats vandaag nog uw favoriete Waterman pen via DiscountOffice.nl en uw bestelling wordt vaak de volgende werkdag al bij u bezorgd.

Waterman sinds 1883

Waterman ontwikkelt al meer dan 130 jaar de meest inventieve en elegante schrijfinstrumenten met een combinatie van innovatie, design en perfectie. Naast balpennen en vulpennen levert DiscountOffice.nl ook diverse vullingen en inktpatronen van Waterman.
In 1883 werd het bedrijf opgericht door de uitvinder van de moderne vulpen: Lewis Edson Waterman. Als direct gevolg van een lekkende vulpen. Op het moment dat L.E. Waterman een belangrijk contract met een klant wilde ondertekenen, begon zijn vulpen te lekken. Terwijl hij op zoek ging naar een nieuwe pen, ging een concurrent er met de klant vandoor. De lekkende vulpen was een goede reden om een nieuw soort vulpen te gaan produceren, een pen die door middel van het capillaire principe van een continue stroom inkt voorzien werd. Het bedrijf heette toen nog Ideal Pen Company, maar dit werd in 1888 veranderd in Waterman.
Mede door het pen ontwerp en de goede marketing, kon de pen als massaproduct geproduceerd gaan worden. Zelfs na het overlijden van L.E. Waterman in 1901 bleef het bedrijf de pennen verder innoveren.
De huidige naam van het bedrijf, Waterman Paris, verklaart waar de inspiratie voor de innovatie en het design van de pennen vandaan komt: de Franse hoofdstad Parijs. Al in het jaar 1900 werd op de ‘Exposition Universelle’ te Parijs de gouden medaille voor excellentie aan Waterman uitgereikt. Sinds die tijd zijn de pennen van Waterman onlosmakelijk verbonden aan de stad Parijs. Alle Waterman pennen worden dan ook in Frankrijk, in de fabriek te Saint-Herblain, geproduceerd.

De unieke pennen collecties van Waterman Paris

Waterman heeft verschillende pen collecties die u bij DiscountOffice.nl tegen een scherpe prijs online kunt bestellen, waaronder Waterman Hémisphère, Waterman Expert, Waterman Allure en Waterman Carene. Voor de verschillende designs wordt er inspiratie gehaald uit de rijke geschiedenis van het bedrijf, maar ook zeker uit de cultuur, mode en inwoners van Parijs. Zo vindt u altijd wel een Waterman pen die perfect aansluit op uw wensen. Iedere collectie heeft eigen unieke eigenschappen. De combinatie van de stijlvolle designs en het gebruik van hoogwaardige materialen bieden u een hoog schrijfcomfort en een unieke schrijfervaring.

Waterman pennen met korting kopen

Waterman pennen staan bekend om de hoge kwaliteit en het uitstekende schrijfcomfort. Bij DiscountOffice.nl bestelt u alle Waterman balpennen, rollerballs en vulpennen met hoge kortingen. Bestelt u meerdere Waterman pennen dan ontvangt u door onze staffelprijzen nog meer korting. Hierbij geldt immers hoe meer u bestelt, hoe lager de prijs.
Op zoek naar de juiste vullingen voor uw Waterman vulpen, rollerball of balpen? Ook alle vulpeninkt, balpenvullingen en inktpatronen bestelt u voordelig via DiscountOffice.nl. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.