Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Sanitairreinigers

Sanitairreinigers

Andere benamingen: Keukenreinigers, Sanitairreinigers, Toiletreinigers

Sanitairreiniger bestellen

Bent u op zoek naar professionele sanitairreinigers tegen een scherpe prijs? Bij DiscountOffice.nl vindt u alles wat u nodig heeft om uw sanitaire ruimtes grondig te reinigen. Deze reinigingsmiddelen zorgen voor een goede hygiëne en helpen kalkaanslag te voorkomen. Speciaal voor de grootverbruikers ook te bestellen in flacons van 1 liter en in handige voordeelverpakkingen van 5 liter.
Het ruime assortiment bestaat onder meer uit reinigingsmiddelen voor dagelijks gebruik en sanitairreinigers voor de grondige schoonmaak, ontkalken en ontstoppen.
Met behulp van de handige filterwoorden bestelt u eenvoudig de beste sanitairreinigers via DiscountOffice.nl. Zo kunt u filteren op type, uitvoering en merk. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Bestelt u namens een bedrijf, school of instelling dan kunt u ook op rekening bestellen, dit is eenvoudig aan te vragen tijdens het bestelproces.
De meeste schoonmaakmiddelen voor het sanitair zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Heeft u snel sanitairreiniger nodig? Geen probleem bij DiscountOffice.nl! Plaats vandaag nog uw bestelling en de sanitairreinigers worden vaak de volgende werkdag al geleverd.

Uw sanitaire ruimtes reinigen

Voor het professioneel reinigen van de sanitaire ruimte biedt DiscountOffice.nl diverse mogelijkheden. Wanneer u het sanitair dagelijks reinigt wordt de vorming van schimmels en bacteriën, maar ook kalkaanslag, voorkomen.
Uiteraard blijft een grondige periodieke reiniging noodzakelijk. Zeker in een bedrijf, instelling of school is het belangrijk dat het sanitair en het toilet grondig en effectief schoongemaakt wordt om verspreiding van bacteriën en virussen te voorkomen. Bovendien zorgt dit voor een langere levensduur van de sanitaire voorzieningen.
Daarnaast is een schone en frisse sanitaire ruimte het visitekaartje van uw bedrijf, niet alleen voor uw medewerkers, ook uw bezoekers en klanten zullen een hygiënische sanitaire ruimte zeker waarderen.
Het sanitair dient te worden schoongemaakt met daarvoor bestemde schoonmaakmiddelen, dit zijn over het algemeen milde maar zeer effectieve middelen speciaal geschikt voor het reinigen van specifieke oppervlakken.

Ruime keuze sanitairreinigers

Bij DiscountOffice.nl bestelt u alle hoogwaardige reinigingsmiddelen voor het sanitair tegen een scherpe prijs. U vindt in het assortiment kwaliteitsmerken zoals CIF, Taski, Werner & Mertz, Glorix, HG en meer die u met hoge kortingen kunt aanschaffen.
Tevens hanteert DiscountOffice.nl speciaal voor grootverbruikers en professionele schoonmaakbedrijven staffelkortingen. Dat wil zeggen dat u bij een bestelling van meerdere stuks nog meer korting ontvangt. Hierdoor kunt u flink besparen op de inkoop van uw schoonmaakmiddelen.