Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Scheidingswanden

Scheidingswanden

Andere benamingen: Geluidsabsorberende schermen, Geluidsschermen kantoor, Bureauschermen

Scheidingswanden bestellen

Bent u op zoek naar een voordelige oplossing om meer privacy en rust te creëren op uw kantoor? Met een scheidingswand maakt u snel en betaalbaar een scheiding in een ruimte.
DiscountOffice.nl biedt een ruime collectie scheidingswanden in diverse afmetingen, kleuren en materialen voor het realiseren van gescheiden werkplekken.
Het assortiment scheidingswanden bestaat onder meer uit vrijstaande scheidingswanden, bureauschermen, geluidsabsorberende scheidingswanden, tafelscheidingswanden, presentatiewanden en meer.
De meeste scheidingswanden zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. U bestelt de scheidingswanden bij DiscountOffice.nl gemakkelijk en voordelig online. Met behulp van de handige filterwoorden vindt u snel de juiste scheidingswand die u zoekt. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Bestelt u namens een bedrijf, school of instelling dan kunt u bij DiscountOffice.nl ook op rekening bestellen. Dit kunt u eenvoudig aanvragen tijdens het bestelproces.

Verbeter de akoestiek op kantoor

Een drukke kantoorruimte kan een onrustige en lawaaierige omgeving zijn met veel omgevingsgeluiden. Vooral in grotere open ruimtes kan een slechte akoestiek zorgen voor een verminderde concentratie, gezondheid en productiviteit. Vooral telefonerende collega’s en nagalm worden als zeer hinderlijk ervaren.
Een akoestische scheidingswand is een efficiënte oplossing om geluidsoverlast te voorkomen en de medewerkers rustiger te laten werken. Deze geluiddempende scheidingswanden zijn voorzien van geluidsabsorberend materiaal waardoor het geluid gedempt wordt en de akoestiek in de ruime verbeterd wordt.
DiscountOffice.nl biedt verschillende mogelijkheden om de akoestiek te verbeteren. Naast vrijstaande akoestische scheidingswanden kunt u ook akoestische bureauschermen, geluidsabsorberende tafelscheidingswanden en akoestische wandtegels en wandborden bestellen in verschillende kleuren, afmetingen en materialen. Zeker wanneer u deze mogelijkheden onderling combineert merkt u direct resultaat.
Een veilige werkplek met scheidingswanden Een scheidingswand is een eenvoudige manier om werkplekken te scheiden, ze creëren een persoonlijke ruimte rondom het bureau, maar geven toch de mogelijkheid om veilig te kunnen samenwerken en communiceren.
Scheidingswanden zijn uitermate geschikt voor het creëren van meer privacy op de werkplek. Een wand tussen bureaus zorgt ervoor dat de collega’s elkaar minder goed zien waardoor men minder snel afgeleid raakt en geconcentreerder kan werken.

Ruime keuze scheidingswanden

Bij DiscountOffice.nl heeft u een ruime keuze in scheidingswanden die niet alleen functioneel zijn maar ook zeker een mooie aanvulling op het interieur zijn vanwege het diverse aanbod aan modellen, materialen en kleuren.
Zo zijn lage scheidingswanden of transparante scheidingswanden zeer geschikt voor een open kantoorruimte. Hoewel er scheidingswanden tussen de bureaus geplaatst worden blijft het open karakter van de ruimte behouden.
Wilt u een kantoor compleet inrichten met scheidingswanden dan zijn hoge scheidingswanden een goede oplossing. U kunt kiezen uit vrijstaande scheidingswanden en verrijdbare scheidingswanden die snel extra privacy geven. Ook zeer geschikt om een veilige afstand te houden tussen de werkplekken.
Scheidingswanden kunnen ook uitstekend ingezet worden als presentatiewand. DiscountOffice.nl levert ook scheidingswanden van emailstaal, deze variant is beschrijfbaar als een whiteboard en is geschikt om te gebruiken als presentatiemiddel.
Als u kiest voor een scheidingswand van vilt of kurk dan kan de wand ook als prikbord voor uw notities gebruikt worden. De stoffen scheidingswanden zijn te bestellen in diverse stijlvolle kleuren zoals beige, blauw, rood of grijs.

Scheidingswanden met korting kopen

Bij DiscountOffice.nl bestelt u hoogwaardige scheidingswanden van stevige kwaliteit tegen een scherpe prijs. Heeft u meerdere scheidingswanden nodig voor uw bedrijf of organisatie dan bent u dankzij onze staffelprijzen nog voordeliger uit.