Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Schoonmaakmachines

Schoonmaakmachines

Verwante categorie: Reinigingstoebehoren

Andere benamingen: Schrobmachines, Stofzuigers

Schoonmaakmachines bestellen

Bent u op zoek naar een professionele hogedrukreiniger, veegmachine of schrobmachine tegen een scherpe prijs? Bij DiscountOffice.nl vindt u een uitgebreid assortiment schoonmaakmachines voor alle schoonmaakklussen op uw bedrijf, kantoor, werkplaats, school of instelling. Naast diverse schoonmaakmachines vindt u ook alle accessoires en reinigingsmiddelen, die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen.
Met behulp van de selectiemogelijkheden vindt u snel de juiste schoonmaakmachine die u zoekt. Vervolgens bestelt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Wilt u achteraf betalen? Als bedrijf, school of instelling kunt u ook op rekening bestellen, dit kunt u eenvoudig aanvragen tijdens het bestelproces.
De meeste schoonmaakmachines hebben een korte levertijd en zijn uit voorraad leverbaar vanuit één van onze magazijnen.

De beste reinigingsmachines voor een hygiënische werkomgeving

Bescherm de gezondheid van uw werknemers, klanten en bezoekers door te zorgen voor een schone hygiënische werkomgeving. Bij DiscountOffice.nl bestelt u alle hygiëne artikelen gemakkelijk en voordelig online bij één leverancier, waardoor u aanzienlijk kunt besparen op uw inkoop.
U kunt kiezen uit verschillende reinigingsapparaten voor het professioneel reinigen van allerlei oppervlakken, vloeren, omgevingen en ruimtes. Bij DiscountOffice.nl bestelt u voor elke klus de beste reinigingsmachines.
Bijvoorbeeld voor de dagelijkse schoonmaak van uw kantoor, voor het reinigen van uw bedrijfswagens of voor het schoonhouden van de werkplaats. Voor elke ruimte biedt DiscountOffice.nl een juiste en effectieve reinigingsoplossing.
Daarnaast vindt u ook reinigingsmachines voor diepere reiniging, zoals stoomreinigers en tapijtreinigers, die geschikt zijn voor sterk vervuilde tapijtvloeren.
Voor extra krachtige reiniging biedt DiscountOffice.nl schrobmachines en zuigmachines die met grote kracht vloeren en oppervlakken reinigen en al het vuil uit alle hoeken en naden te verwijderen.
Om het buitenterrein netjes te houden vindt u ook een ruim aanbod hogedrukreinigers om de bedrijfswagens netjes te houden en veegmachines om loodsen en of de straat schoon te maken.

Ruim assortiment schoonmaakmachines

Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit een uitgebreid aanbod hoogwaardige schoonmaakmachines van de kwaliteitsmerken Taski, Kärcher, Numatic en Nilfisk die u met hoge kortingen kunt bestellen.
Speciaal voor de grootverbruikers hanteren wij bovendien staffelprijzen waardoor u bij een bestelling van meerdere stuks nog meer korting ontvangt. Hierdoor bent u nog voordeliger uit.

Het assortiment bestaat onder meer uit:

Hogedrukreiniger

Voor het met flinke kracht af spuiten met water van hout, metaal, steen, beton en sterke kunststof materialen.

Veegmachine

Een veegmachine of een veegzuigmachine wordt veelal gebruikt op locaties waar grote oppervlakken moeten worden gereinigd of grote hoeveelheden vuil moeten worden verwijderd.

Extractiemachine

Geschikt voor het reinigen van tapijten, bekleding en harde vloeren bijvoorbeeld voor lokaal schrobben en waar het water daarna weer moet worden opgezogen. Met de juiste accessoires is deze machine ook als stof- of waterzuiger in te zetten.

Schrobmachine

Of het nu om een harde ondergrond of een textiele vloerbedekking gaat, DiscountOffice.nl levert de juiste éénschijfsmachine voor het all-round schoonmaakwerk.