Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Schuifdeurkasten

Schuifdeurkasten

Andere benamingen: Archiefkast, Kantoorkast

Schuifdeurkasten bestellen

Een schuifdeurkast is een praktische en stijlvolle oplossing voor het opbergen van allerlei kantoorbenodigdheden. Een kantoorkast met schuifdeuren is ideaal als u weinig ruimte heeft naast de werkplek. DiscountOffice.nl biedt een uitgebreid assortiment schuifdeurkasten die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen.
Het assortiment bestaat uit verschillende uitvoeringen, afmetingen, materialen en kleuren zodat u voor elke werkplek de beste schuifdeurkast bij DiscountOffice.nl zult vinden. U maakt snel de juiste keuze door gebruik te maken van de filterwoorden op onze website.
Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank. Wilt u liever achteraf betalen? Voor bedrijven, scholen en instellingen biedt DiscountOffice.nl de mogelijkheid om op rekening te bestellen. Dit is eenvoudig aan te vragen tijdens de bestelprocedure.
De schuifdeurkasten worden snel geleverd, afhankelijk van het model gedeeltelijk voorgemonteerd of ongemonteerd. De schuifdeurkasten worden gratis op het door u opgegeven adres bezorgd. Ook is het mogelijk om direct op het privé adres van de medewerkers die thuiswerken te laten bezorgen. Op uw account kunt u namelijk meerdere afleveradressen opgeven.

Voordelen schuifdeurenkast op kantoor

Doordat de kast geen openslaande deuren heeft bespaart u met een schuifdeurkast veel ruimte. Zo wordt uw kantoorruimte optimaal benut. De schuifdeurkasten voor kantoor zijn voorzien van sterke legborden die geschikt zijn voor het bewaren van ordners, dossiers en andere kantoorbenodigdheden.
Wilt u meer legborden voor uw schuifdeurkast dan kunt u bij DiscountOffice.nl ook extra legborden bijbestellen.
Zeker als u een klein kantoor heeft of de kantoorkast in een looproute wilt plaatsen dan is een kast met schuifdeuren een perfecte oplossing. Ook zeer geschikt om op uw thuiskantoor te plaatsen. De deuren schuiven langs elkaar heen, waardoor de schuifdeurkast weinig ruimte inneemt.
De schuifdeurkasten die u bestelt via DiscountOffice.nl zijn geluidsarm. De schuifdeuren zijn voorzien van kogelgelagerde speciale rollen die over een kunststof rails lopen. Hierdoor kunt u een schuifdeurkast ook uitstekend als scheidingswand gebruiken tussen verschillende werkplekken in een kantoorruimte.

Ruime collectie schuifdeurenkasten

Bij DiscountOffice.nl vindt u een ruime collectie kantoorkasten met schuifdeuren. Hoogwaardige kantoorkasten gemaakt van stevige materialen zoals hout met een melamine hars coating of staal, leverbaar in veel verschillende uitvoeringen en kleuren zodat u voor elk kantoor de schuifdeurkasten kunt bestellen die het beste passen bij uw interieur.
Voor kantoor zijn de houten schuifdeurkasten geschikt. Voor het archief, op school, in de zorginstelling of werkplek is een stalen schuifdeurkast een goede optie.

U kunt onder meer kiezen uit onderstaande uitvoeringen:

Schuifdeurkast met slot

Gebruikt u de schuifdeurkast als archiefkast of heeft u belangrijke dossiers die u veilig wilt bewaren, bestel dan via DiscountOffice.nl een schuifdeurkast met slot. De meeste schuifdeurkasten worden geleverd met een veiligheidsdrukcilinderslot incl. 2 sleutels.

Lage schuifdeurkast

De lage schuifdeurkasten hebben een hoogte van 75 cm, 100 cm of 120 cm. Wilt u de schuifdeurkast naast uw bureau plaatsen dan is een hoogte van 75 cm ideaal.

Hoge schuifdeurkast

Hoge schuifdeurkasten bieden maximale opbergruimte, waardoor ze zeer geschikt zijn als archiefkasten. Bij DiscountOffice.nl vindt u hoge schuifdeurkasten met een hoogte van 195 cm of 200 cm.