Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Sjablonen

Sjablonen

Andere benamingen: Tekensjaboon

Sjablonen bestellen

Wilt u sjablonen bestellen? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor een ruim assortiment sjablonen voor letters, cijfers, cirkels en symbolen voor allerlei toepassingen. U bestelt gemakkelijk en voordelig online voor elk gebruik de beste sjablonen.
Bijvoorbeeld voor het beletteren van houten verpakkingsmateriaal, voor het maken van technische tekeningen, het ontwerpen van meubels, voor elektrotechnische schema’s, voor handlettering en bullet journaling en meer creatieve hobby’s.
Met behulp van de handige selectiemogelijkheden vindt u eenvoudig de juiste sjablonen die u nodig heeft. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
De meeste sjablonen zijn uit voorraad leverbaar en worden snel geleverd. Plaats vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl en uw sjablonen worden vaak de volgende werkdag al geleverd.

Sjablonen voor alle toepassingen

Een sjabloon is een grafische vorm die voor herhaaldelijk gebruik is bedoeld. Er zijn verschillende vormen, bijvoorbeeld voor letters, cijfers en cirkels. Sjablonen worden toegepast op scholen, op bedrijven, in magazijnen, voor hobby doeleinden en veel meer.
Met een sjabloon werkt u heel precies en consequent, en u bespaart veel tijd met een goed sjabloon. Het voordeel van een sjabloon is dat ze herbruikbaar zijn en geschikt zijn voor langdurig intensief gebruik.

Ruime keuze sjablonen

DiscountOffice.nl biedt een ruime keuze sjablonen die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen.

Hieronder volgt een overzicht uit het assortiment sjablonen:

Sjabloon kistletter

Geschikt voor kisten, pallets en andere houten oppervlakken. Dunne metalen sjablonen met het lettertype dat op theekisten veel gebruikt werd en wordt. Dit lettertype heeft een schreef en toont daarom iets minder strak dan schreefloze letters. Gemakkelijk met tamponeerkwasten en verf of drukinkt te gebruiken.

Letter sjablonen

Letter sjablonen worden veel gebruikt op scholen, op kantoor of voor creatieve toepassingen thuis. Voor het snel en gemakkelijk schrijven van etiketten, naamborden en vele andere doeleinden. Ook ideaal voor onder andere bullet journaling en handlettering.

Architectsjablonen

Speciaal voor ontwerpers en architecten, met symbolen voor het ontwerp van woonkamers, slaapkamers, eetkamers en keukens.

Elektro sjablonen

Elektrosjablonen onder andere geschikt voor school en universiteit. Schakelschema symbolen voor elektronische bouwkunde.

Iso norm letter sjablonen

Technische lettersjablonen voor het schrijven van verticale lettertypen volgens ISO normen.

Hoogwaardige sjablonen in de aanbieding

Bij DiscountOffice.nl bestelt u altijd professionele sjablonen van de kwaliteitsmerken Aristo, Linex, Mobius & Ruppert, Rotring, Rumold en Staedtler met korting.
Heeft u meerdere sjablonen nodig voor uw bedrijf, school of instelling? Door onze staffelprijzen bent u nog voordeliger uit, immers hoe meer u bestelt hoe lager de prijs.