Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Slinger bureaus

Slinger bureaus

Andere benamingen: Bureaus met slinger, Verstelbaar bureaus, Handslinger zit sta bureaus

Slinger bureau bestellen

Wilt u een slinger verstelbaar bureau bestellen? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres. Uit het ruime aanbod slinger bureaus bestelt u snel en voordelig online het slinger bureau dat voldoet aan uw wensen. Een slinger bureau is een betaalbare oplossing waarmee u zittend en staand werken eenvoudig kunt afwisselen.

Ook als u wilt variëren in hoogte bij flexibele werkplekken waarbij het bureau regelmatig gebruikt wordt door verschillende mensen met verschillende lengtes dan is een verstelbaar bureau met een slinger uitermate geschikt. Door te draaien aan de slinger wordt de juiste hoogte van het bureau bepaald en aangepast aan de persoonlijke wensen en behoeften van de gebruiker.

Gezondheidsklachten door lang zitten

Wist u dat Europese kantoormedewerkers elke dag gemiddeld 7 uur achter een computer, laptop of tablet zitten? Het menselijk lichaam is niet gebouwd om min of meer de hele dag in dezelfde houding te werken. Dit geldt voor zowel staand als zittend werken. Lang zitten verhoogt de kans op vervroegd overlijden, type 2 diabetes, hart- en vaatziektes, depressies, sommige vormen van kanker en klachten aan nek, schouders en rug. Wissel daarom regelmatig van werkhouding. Een in hoogte verstelbaar bureau is een eenvoudige manier om zittend en staand werken af te wisselen. De ideale oplossing voor ergonomisch verantwoord werken!

Voordelen van een zit-sta werkplek

Het staand en zittend werken afwisselen heeft veel gezondheidsvoordelen ten opzichte van het statisch zittend werken. Een wisselende werkhouding zorgt onder meer voor een betere doorbloeding, een snellere stofwisseling, een hogere concentratie en een energieker en fitter gevoel gedurende de dag maar ook op langere termijn. Bestel snel en voordelig online een slinger verstelbaar bureau voor uzelf of uw medewerkers bij DiscountOffice.nl en ervaar het verschil.

Ruime collectie slinger bureaus

DiscountOffice.nl biedt een uitgebreid assortiment slinger bureaus die geschikt zijn voor dynamische zitoplossingen. De slinger verstelbare bureaus zijn te bestellen in verschillende formaten en in diverse blad- en framekleuren zodat ze in elke kantooromgeving passen. Met een slinger of hendel kunt u handmatig de juiste hoogte instellen. De slinger is wegklapbaar. Bij DiscountOffice.nl vindt u altijd wel een slinger bureau dat perfect past in uw kantooromgeving.
Kunt u niet vinden wat u zoekt binnen ons ruime assortiment? Onze klantenservice vertelt u graag over alle mogelijkheden.

Scherpe prijzen

Heeft u voor meerdere werkplekken een slinger verstelbaar bureau nodig? Informeer naar onze scherpe prijzen. Bij het aanschaffen van meerdere stuks zijn grootse kortingen mogelijk!