Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Spatschermen

Spatschermen

Andere benamingen: Balieschermen, Kuchschermen, Hygiene Schermen

Spatschermen bestellen

Kuchscherm of spatscherm kopen? Bij DiscountOffice.nl bestelt u gemakkelijk en snel diverse uitvoeringen hygiëneschermen om uw personeel, bezoekers en klanten te beschermen tegen de verspreiding van virussen. U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen. Spatschermen voor op het bureau, op de balie, op de vloer of hangend aan het plafond. DiscountOffice.nl levert voor elke toepassing het juiste plastic scherm.
Door de korte levertijden kunnen de spatschermen snel geleverd worden, zodat u veilig en beschermd door kunt werken met uw bedrijf en/of uw bezoekers en klanten veilig te woord kunt staan in uw instelling of winkel.

Ruime keuze plexiglas spatschermen

Een plexiglas scherm is een efficiënte en betaalbare oplossing om het risico van verspreiding van het coronavirus door het niezen en kuchen van uw klanten, personeel en collega’s te beperken. Bij DiscountOffice.nl kunt u snel en voordelig online plexiglas beschermplaten kopen ter bescherming van uw personeel die direct in contact staan met uw klanten. Het voordeel van een plexiglas coronascherm is dat de spatschermen gemakkelijk te monteren zijn en ze zijn eenvoudig schoon te maken en te reinigen met alcohol.

Kuchscherm op de balie

DiscountOffice.nl biedt een ruime keuze plexiglas balieschermen waarmee u eenvoudig uw personeel en klanten beschermt tegen besmetting van corona en andere virussen. Ideaal voor onder meer afhaalbalies, apotheken, recepties en wachtkamers.
Naast plexiglas hygiëne schermen die u op de balie of toonbank kunt plaatsen levert DiscountOffice.nl ook plexiglas spatschermen die u op kunt hangen aan het plafond. De balieschermen hebben een mooie vormgeving en zijn gemaakt van plexiglas of acryl. Hierdoor zijn de kunststof spatschermen net zo helder als glas, maar wel voordeliger en lichter. Bovendien is plexiglas veiliger dan glas, omdat ze bij beschadiging niet versplinteren, maar slechts zullen scheuren of breken.
Voor een balie waar ook zaken overhandigd moeten worden kunt u bij DiscountOffice.nl ook doorzichtige hygiëneschermen bestellen die voorzien zijn van een uitsparing of doorgeefluik, zodat artikelen, documenten en/of geld gemakkelijk doorgegeven kunnen worden.
In situaties waar u de hygiëneschermen wilt kunnen verplaatsen is een verrijdbaar scherm van plexiglas een handige oplossing.
De spatschermen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zo heeft DiscountOffice.nl altijd wel een coronascherm die het beste past in uw situatie.

Scheidingsscherm op het bureau

Ook al komt u niet in aanraking met klanten of bezoekers, het ook belangrijk om op uw kantoor of bedrijf te zorgen voor een veilige werkplek. Bij DiscountOffice.nl kunt u uit het ruime assortiment spatschermen ook verschillende modellen scheidingsschermen vinden die u gemakkelijk op het bureau plaatst of door middel van de bureauklemmen aan het bureau bevestigt. Een andere mogelijkheid is om een plexiglas scherm staand te kopen via DiscountOffice.nl. Deze plaatst u gemakkelijk op de vloer om zo een veilige plek te creëren.
De doorzichtige bureau spatschermen zijn gemaakt van plexiglas. Daarnaast biedt DiscountOffice.nl ook scheidingsschermen met een beschrijfbare whiteboardzijde en een akoestische prikbordzijde. Een echte 3-in-1 oplossing voor een beschermde werkplek!

Staffelkorting bij meerdere stuks

Heeft u meerdere spatschermen nodig voor uw bedrijf of organisatie? Dankzij de staffelprijzen van DiscountOffice.nl bent u bij afname van meerdere hygiëneschermen nog voordeliger uit. Hoe meer u bestelt hoe lager de prijs! Informeer naar de mogelijkheden bij onze klantenservice.