Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Stamatten

Stamatten

Andere benamingen: Balansborden, Ergonomische stamatten, Anti-vermoeidheidsmatten

Ergonomische stamat kopen

DiscountOffice.nl heeft een uitgebreid aanbod van ergonomische stamatten. De stamat zorgt voor een goede ondergrond voor het staand werken. Een stamat ontlast het lichaam tijdens het staan en wordt daarom ook antivermoeidheidsmat genoemd. De antivermoeidheidsmatten zijn voordelig geprijsd, daarnaast wordt uw bestelling snel geleverd. Meestal wordt de bestelling de volgende werkdag geleverd.

Wat is een stamat precies?

Een stamat is een mat die gebruikt wordt tijdens het staan achter een sta-zit bureau of sta bureau. Het ontlast het lichaam waardoor gezondheidsklachten preventief kunnen worden voorkomen. Langdurig staan kan ongemak brengen aan de bovenbenen en lage rug. Daarnaast vermindert het de spiervermoeidheid van de rugspieren. Dit is vooral van toepassing bij harde ondergronden zoals beton, laminaat en tegels.

Bij het langere tijd staand werken thuis of op kantoor komt er voortdurend spanning op het lichaam te staan. Dit remt de bloedsomloop en veroorzaakt pijnklachten. De antivermoeidheidsmat vermindert ook de druk op de gewrichten, zoals de druk op de knieën en voeten.

Assortiment antivermoeidheidsmatten

DiscountOffice.nl heeft een gevarieerde collectie stamatten. Er is keuze in polyurethaan, PET en rubber. Daarnaast kunt u kiezen om een antivermoeidheidsmat met oppervlak van textiel of kurk. De kleur van stamat kurk kan licht variëren. Dit oppervlak is van een natuurlijk levend materiaal.

Naast het materiaal is er ook keuze in kleur en afmeting. De zit-sta antivermoeidheidsmatten afmetingen zijn: 50x40 cm, 60x52 cm of 77x53 cm. De ergonomische stamatten zonder textiele oppervlak zijn zwart en de matten met textiele oppervlak zijn bruin of grijs.

Balansborden

DiscountOffice.nl heeft ook de voordeligste balansborden in het ruime assortiment. Met een balansbord traint u spieren die uw wervelkolom ondersteunen en daarnaast stimuleert dit bord de bloedsomloop. Door de bewegingen en de verbeterde bloedsomloop, verbrandt u energie en wordt uw coördinatie verbeterd.

Ergonomische werkplek

Een stamat draagt bij aan een ergonomische werkplek. Een ergonomische stamat onder een sta-bureau maakt de werkplek gezonder en veiliger. Naast het kopen van een zit sta bureau is dit een goede aanvulling voor uw ergonomische thuiswerkplek. Bij het gebruik van een antivermoeidheidsmat tijdens het staand werken kunnen voet-, been- en rugklachten worden voorkomen.

Stamat aanbiedingen

DiscountOffice.nl heeft de voordeligste stamatten in het brede assortiment. Daarnaast zijn er voor grootverbruikers extra hoge kortingen. Bij het bestellen van meerdere producten van hetzelfde artikel kunt u nog hogere kortingen krijgen. Deze kortingen staan bij de staffelprijzen. Tevens worden de ergonomische antivermoeidheidsmatten snel geleverd. Vandaag besteld, is meestal de volgende werkdag geleverd.