Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Inkjet etiketten

Inkjet etiketten

Andere benamingen: inkjet labels

Inkjet etiketten kopen

Wilt u etiketten gaan bedrukken en heeft u een inkjetprinter? Speciaal voor de inkjetprinter heeft DiscountOffice.nl inkjet etiketten in het assortiment. Deze etiketten zitten op A4 vellen zodat deze met elke inkjetprinter te gebruiken zijn. De eigenschap van inkjet etiketten is de haarscherpe afdrukkwaliteit. Door de snelle absorptie van de inkt vlekt de inkt niet en zorgt dit voor een storingvrije doorvoer. U vindt alle verschillende maten en uitvoeringen van de inkjet etiketten op DiscountOffice.nl.

Gebruik van Inkjet etiketten

Inkjet etiketten zijn te gebruiken voor thuis of op kantoor. Thuis kunt u denken aan bijvoorbeeld het labelen van vershouddozen en schoolboeken of te gebruiken als adresetiket. De etiketten zijn ook met de pen te beschrijven. Voor gebruik op kantoor zijn deze inkjet etiketten uiteraard ook geschikt. Handig om uw archief te labelen of als adres etiket.
De inkjet etiketten zijn gemakkelijk te gebruiken door de A4 vellen in de papierlade van uw printer te leggen. Via gratis te downloaden software kunt u de etiketten makkelijk opmaken op uw PC. Veel van de etiketformaten zijn al standaard opgenomen in de meeste software programma’s en hoeft u hiervoor dus niets extra’s te downloaden. De opgemaakte etiketten kunt u vervolgens afdrukken op de etiketvellen. Zowel in zwart/wit als kleur te gebruiken.

Eigenschappen van inkjet etiketten

De inkjet etiketten zijn zelfklevend en hebben een zeer hoge lichtbestendigheid. Het afdrukresultaat is haarscherp en vlekt niet door de onmiddellijke droging van de inkt. De A4 vellen hebben een rand rondom de etiketten. Dit zorgt er voor dat de etiketten ook geschikt zijn voor printers die niet tot de rand kunnen printen. Het papier van de inkjet etiketten is te verkrijgen als mat of glanzend. DiscountOffice.nl heeft inkjet etiketten van de merken Avery en Herma in het assortiment.

Voordelige inkjet etiketten

Op DiscountOffice.nl bestelt u uw inkjet etiketten voordelig en snel. Er is een ruim aanbod van verschillende maten en papiersoorten te vinden. Door grotere hoeveelheden te bestellen profiteert u van staffelkortingen. Op zoek naar andere kantoorartikelen? Deze vindt u ook op DiscountOffice.nl.