Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Statafels

Statafels

Statafels bestellen

Wilt u een statafel bestellen? Bij DiscountOffice.nl vindt u een divers aanbod multifunctionele statafels om te gebruiken op kantoor, bij beurzen, bij netwerkbijeenkomsten, in de showroom en bij feestjes en partijen.
U kunt kiezen uit verschillende afmetingen, bladkleuren en onderstellen. De beste statafels die u zoekt vindt u snel met behulp van onze selectiemogelijkheden op de website. Hierdoor weet u zeker dat u de juiste statafel bestelt via DiscountOffice.nl.
De meeste statafels worden snel geleverd tegen scherpe prijzen. Heeft u meerdere statafels nodig voor uw bedrijf of organisatie? Door onze staffelprijzen kunt u flink besparen op uw inkoop. Bovendien kunt u ook bij DiscountOffice.nl op rekening bestellen, dit kunt u eenvoudig aanvragen tijdens het bestelproces. Ervaar ook het gemak en de voordelen van online bestellen via DiscountOffice.nl.

Voordelen van een statafel

Een statafel is geschikt voor veel toepassingen. Zo is een statafel een onmisbaar element in een horecagelegenheid. Ze zijn ruimtebesparend en geven een gezellige sfeer. Aan een statafel is de sfeer losser omdat de gasten zich gemakkelijker bewegen.
Daarnaast kunnen de statafels ook uitstekend worden ingezet in kantoren als een dynamische werkplek. Bijvoorbeeld om staand en zittend werken af te wisselen wanneer u telefoneert, werkt met de laptop of werkt in het archief. Door een afwisselende werkhouding voelt u zich minder vermoeid en kunt u langer productiever en geconcentreerder werken.
In moderne kantoren wisselen traditionele bureaus en informele hoekjes met statafels elkaar af. Met een statafel in uw ontvangstruimte biedt u uw bezoekers comfort en met een statafel op kantoor creëert u een ongedwongen overlegplek.
Een statafel is ideaal om te gebruiken tijdens vergaderingen. Staand vergaderen geeft veel voordelen. U zult merken dat besprekingen aan een hoge statafel informeler zijn, korter duren en gezonder zijn. Bij een staand overleg worden alle spieren geactiveerd, voelt iedereen zich energieker en komen betere ideeën naar boven.

Ruime collectie statafels

Bij DiscountOffice.nl bestelt u de beste statafels voor elke gelegenheid, u bestelt gemakkelijk en voordelig online. U kunt kiezen uit statafels in verschillende bladkleuren en kleuren onderstellen.
De bladen zijn leverbaar in verschillende tinten eiken, kersen, wit en grijs. De sterke toplaag van melamine zorgt voor een lange levensduur van de statafels en zorgt er voor dat ze gemakkelijk schoon te houden zijn.
De stalen onderstellen zijn te bestellen in wit, zwart of aluminium. Door deze uitgebreide mogelijkheden bestelt u altijd bij DiscountOffice.nl de statafel die het beste past bij uw inrichting.