Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Stempels

Stempels

Andere benamingen: Handstempel, Datumstempel, Tekststempel

Stempels online bestellen

Een stempel kopen? Bij DiscountOffice.nl vindt u het breedste assortiment stempels dat er te vinden is. Door de ruime keuze kiest u snel en gemakkelijk online uw gewenste stempel bij DiscountOffice.nl. Stempels voor op kantoor, op school of voor uw instelling, voor elke toepassing vindt u de stempels die u zoekt tegen scherpe prijzen. De meeste standaard stempels zijn uit voorraad leverbaar, bestelt u vandaag nog dan heeft u ze vaak de volgende werkdag al in huis.

Groot assortiment stempels

Het ruime assortiment stempels bij DiscountOffice.nl bestaat uit datumstempels, numeroteurs, tekststempels of een combinatie met woord en datum, de zogenaamde woord-datum stempels.
Wij leveren zowel zelfinktende als niet-zelfinktende stempels. De meeste stempels zijn zelfinktend. Bij een zelfinktende stempel is de stempel voorzien van een ingebouwd inktkussen. Deze inktkussens gaan lang mee en kunnen gemakkelijk vervangen worden. DiscountOffice.nl levert onder andere zelfinktende stempels van de topmerken Trodat en Colop.
Gebruikt u liever een los stempelkussen? DiscountOffice.nl levert stempelkussens in verschillende uitvoeringen en kleuren tegen scherpe prijzen.

Datumstempel bestellen? Bestel gemakkelijk en voordelig online de datumstempel die u nodig heeft bij DiscountOffice.nl. Een datumstempel is ideaal om zakelijke documenten in één beweging van een professionele en duidelijke datum te voorzien. U kunt kiezen uit verschillende modellen.

Wilt u naast een datum ook een tekst op de documenten vermelden? Met een woord-datum stempel heeft u veel mogelijkheden. Bestel de woord-datum stempel die u zoekt eenvoudig en snel bij DiscountOffice.nl. U kunt kiezen uit woord-datumstempels met naast de datum één standaard tekst zoals onder meer BETAALD, GEBOEKT of ONTVANGEN. Of zoekt u een woord-datumstempel met meerdere standaard teksten? Of vindt de perfecte woord-datumstempels voor uw kantoor of bedrijf bij DiscountOffice.nl.

Ook kunt u bij DiscountOffice.nl online voordelige tekststempels bestellen met bijvoorbeeld één woord: BETAALD, KOPIE of VERTROUWELIJK.

Stempel laten maken

Wilt u een stempel laten maken met een tekst naar keuze? Naast de standaard tekststempels, woordstempels en datumstempels kunt u ook eenvoudig en voordelig bij DiscountOffice.nl een stempel laten maken. Door te kiezen voor een stempel met een eigen tekst en/of logo kunt u de stempel geheel personaliseren en ontwerpen zoals u wilt.
U bestelt bij DiscountOffice.nl een Trodat stempel of Colop stempel in het formaat of met het aantal regels dat u wilt. Bij uw bestelling ontvangt u vervolgens een waardebon waarmee u kunt aangeven hoe uw stempel eruit moet zien, u stuurt de bon op en het stempelplaatje wordt naar u toegezonden in gemiddeld 5-7 dagen. De tekst opdruk zit in de prijs inbegrepen.
Moet de tekst van uw Colop stempel later veranderd worden? U kunt bij DiscountOffice.nl ook een los stempelplaatje nabestellen.

Milieuvriendelijke stempels

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke stempel? Colop biedt de “Green Line” stempels: een unieke lijn zelfinktende stempels, waarbij zowel de producten als de verpakkingen zijn gemaakt van duurzame en gerecyclede materialen. U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen. Bestel de Colop Green Line stempels gemakkelijk en voordelig via DiscountOffice.nl.

Stempels voor verschillende toepassingen

Stempels kunnen worden gebruikt in verschillende branches. Hierdoor kunnen specifieke eisen aan de stempel gesteld worden. Bent u op zoek naar een stempel die geschikt is voor de gezondheidszorg of wordt de stempel door meerdere personen gebruikt? Bij DiscountOffice.nl vindt u verschillende modellen van de Colop Microban printer. Door de beschermlaag op de stempel worden bacteriën binnen 24 uur afgebroken, waardoor de stempel bijzonder geschikt is voor gebruik door meerdere personen.