Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Stofzuiger onderdelen

Stofzuiger onderdelen

Andere benamingen: Stofzuiger accessoires

Stofzuigeronderdelen bestellen

Heeft u een onderdeel nodig voor uw stofzuiger? Bij DiscountOffice.nl bestelt u alle onderdelen, hulpstukken en accessoires voor uw stofzuiger gemakkelijk en voordelig online. Of u nu op zoek bent naar een onderdeel voor de bedrijfsstofzuiger, waterzuiger of voor de stofzuiger thuis, u vindt bij ons altijd de juiste onderdelen. Zoals een zuigmond, slang, vloermondstuk, filter, stofzuigerbuis en meer.
Daarnaast bieden wij een uitgebreid assortiment voordelige stofzuigerzakken, geschikt voor elk type stofzuiger.
De uitgebreide selectiemogelijkheden helpen u met het kiezen van het juiste stofzuigeronderdeel, zo kunt u onder meer filteren op merk, type en uitvoering.
Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank. Bestelt u namens een bedrijf, school of instelling dan kunt u ook op rekening bestellen, dit kunt u eenvoudig aanvragen tijdens het bestelproces.
De meeste stofzuiger accessoires en onderdelen zijn uit voorraad leverbaar en worden meestal de volgende werkdag al geleverd.

Originele onderdelen voor de stofzuiger

Om uw stofzuiger optimaal te kunnen gebruiken kunt u er verschillende accessoires bij gebruiken. Door de juiste accessoires te bestellen via DiscountOffice.nl haalt u het beste uit uw stofzuiger.
Zo kunt u voor verschillende ondergronden verschillende mondstukken en borstels gebruiken. Met een parketborstel reinigt u uw houten vloer zonder beschadigingen, terwijl een combi zuigmond geschikt is voor zowel een zachte als een harde vloer. Tevens zijn er speciale mondstukken die geschikt zijn voor nat zuigen of bijvoorbeeld voor het reinigen van de auto.

Bij DiscountOffice.nl bestelt u voordelig originele merk stofzuigeronderdelen van Nilfisk, Numatic, Stanley, Taski en Kärcher. Daarnaast zijn ook reinigingssets voor stof- en waterzuigers van het huismerk DiscountOffice een uitstekende betaalbare optie.

Ruim aanbod stofzuiger onderdelen

Naast losse stofzuiger onderdelen zoals een zuigmond, stofzuigerstang, stofzuigerslang of telescopische buis vindt u bij DiscountOffice.nl ook een ruime keuze filters voor uw Nilfisk stofzuiger of Numatic stofzuiger.
Zo kunt u diverse Hepa filters bestellen voor uw stofzuiger. HEPA is een afkorting van High Efficiency Particulate Absorbing en is een speciaal filter dat zeer fijne stofdeeltjes uit de afvallucht (uit te blazen lucht) van een stofzuiger haalt. Werd voorheen het fijne stof weer uit de stofzuiger geblazen, een Hepa filter zorgt door de enorme filterkracht dat de lucht die weer uitgeblazen wordt eigenlijk beter is dan de opgezogen lucht. De kwaliteit van een Hepa filter wordt weergeven met een getal, waarbij geldt hoe hoger het getal hoe beter de filter.