Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Stofzuigers

Stofzuigers

Verwante categorie: Stofzuigerzakken

Andere benamingen: Bedrijfsstofzuigers, Borstelstofzuigers, Industriële Stofzuigers

Bedrijfsstofzuiger kopen?

In dit assortiment met voordelige bedrijfsstofzuigers vindt u alle types om uw werkomgeving goed schoon te houden. Deze stofzuigers zijn speciaal ontworpen voor bedrijven. De werkomgevingen kunnen verschillen maar krachtige stofzuigers worden bij elk soort bedrijf gebruikt zoals winkels, scholen, kantoren, magazijnen en andere verschillende organisaties.

Assortiment industriële stofzuigers

Wanneer u op zoek bent naar een industriële stofzuiger, heeft u bij DiscountOffice.nl een ruim aanbod om uit te kiezen, daarnaast zijn deze voor de scherpste prijzen te bestellen. Er is keuze tussen een bedrijf stofzuiger, heupstofzuiger en een rug stofzuiger. Een bedrijfsstofzuiger is duurzaam en kan dag in dag uit gebruikt worden. De stofzuigers zijn meestal voorzien van een oranje net snoer, om te zorgen dat deze goed zichtbaar is en geen ongevallen kunnen veroorzaken. Daarnaast zijn ze voorzien van een filter dat een hoog filterniveau heeft.

DiscountOffice.nl heeft een breed assortiment bedrijfsstofzuigers. De meeste hebben een snelle levertijd, wanneer u deze vandaag bestelt, wordt hij meestal de volgende dag geleverd. Alle A-merken zijn te vinden zoals Nilfisk, Numatic, cleanfix en Taski. Alle A-merken zijn bekend om hun duurzame, krachtige en gebruiksvriendelijke stofzuigers.

Naast de bedrijfsstofzuiger zijn er ook gemakkelijk de bijpassende stofzuigerzakken mee te bestellen. Deze zijn te vinden onder het kopje meebestellers. Daarnaast kunt u er een stofzuigerfilter, stofzuigervloermondstuk, stofzuigerslang of een stofzuigerbuis bij bestellen.

Hieronder staan de beste en de populairste stofzuigers voor bedrijven:

  • Nilfisk Bedrijfsstofzuiger Basic Vp300 Hepa Stofzuiger
  • Nilfisk Bedrijfsstofzuiger Vp300 Eu1 Hepa Stofzuiger
  • Nilfisk Bedrijfsstofzuiger Eco Vp300 Hepa Stofzuiger
  • Taski Stofzuiger Aero 8 Extreem Stil

Bedrijfsstofzuiger aanbiedingen

Bij DiscountOffice.nl kunt u voordelig een bedrijfsstofzuiger bestellen. Het zijn krachtige stofzuigers die geschikt zijn voor kantoren, magazijnen, scholen, winkels, werkplekken en andere organisaties. Naast de scherpste prijs, is er een snelle levertijd. De meeste zijn vandaag besteld, de volgende werkdag geleverd.
DiscountOffice.nl geeft ook hoge kortingen aan grootverbruikers. Dit wordt aan de hand van staffelprijzen gedaan. Wanneer u meerdere stuks van een artikelen koopt, ontvangt u meer korting. Voor bedrijven, scholen, stichtingen en andere organisaties is het heel gunstig om daarom bij DiscountOffice.nl uw benodigdheden in te kopen. Deze staffelkortingen zijn bijna bij alle artikelen uit ons assortiment te vinden. Op deze manier bent u nog voordeliger uit.