Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Switch

Switch

Andere benamingen: Netwerkswitch

Switch kopen

Wilt u het aantal netwerkaansluitingen van het netwerk uitbreiden dan is een netwerk switch een goede oplossing. Bij DiscountOffice.nl bent u aan het juiste adres voor de beste netwerk switches tegen een scherpe prijs. Binnen het brede assortiment switches vindt u topkwaliteit switches van de bekende merken D-link, Netgear, Startech en TP-link die u gemakkelijk en voordelig online kunt kopen.
DiscountOffice.nl levert netwerk switches in diverse uitvoeringen zodat u zeker de juiste switch zult vinden die u nodig heeft voor u zakelijke netwerk of voor uw netwerk thuis.
Maak gebruik van onze handige filterwoorden om snel de beste switch te bestellen. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank. Bestelt u namens een bedrijf, school of instelling dan biedt DiscountOffice.nl ook de mogelijkheid om achteraf te betalen. Wilt u op rekening kopen dan kunt u dit aanvragen tijdens het plaatsen van uw bestelling.
Het grootste deel van de netwerk switches is uit voorraad leverbaar en wordt snel geleverd. Plaatst u vandaag nog uw bestelling via DiscountOffice.nl dan heeft u de switch vaak de volgende werkdag al in huis.

Netwerk switches voor meer netwerkpoorten

Een netwerk switch, oftewel een internet switch of een ethernet switch, maakt het mogelijk om het aantal netwerk poorten eenvoudig uit te breiden. Het apparaat heeft een aantal netwerkpoorten waarvan één gebruikt wordt om de netwerk switch op uw internetrouter aan te sluiten. De overige poorten kunt u gebruiken om extra computerapparatuur op uw netwerk aan te sluiten.

Ruim assortiment netwerk switches

DiscountOffice.nl levert een ruim assortiment netwerk switches uitvoeringen met diverse aantal poorten. U kunt kiezen voor een kleine uitvoering zoals een 2-poorts, 3-poorts of 4-poorts netwerk switch voor een thuisnetwerk tot een managed netwerk switch 16-poorts of 24-poorts voor het inrichten van een kantoor netwerk.
Naast het aantal netwerk poorten kunt u ook nog kiezen uit diverse snelheden. U kunt kiezen voor een snelheid van 100 Mb/s of voor de snelle gigabit uitvoeringen met een overdrachtssnelheid van 1 Gb/s per netwerkpoort.
De eenvoudige ethernet switches zijn plug and play. De managed switches zijn volledig instellen naar uw eigen wensen zodat u kunt zorgen voor meer beveiliging of optimale prestaties.
Ook biedt DiscountOffice.nl PoE switches voor Power over Ethernet apparatuur. Deze switches hebben een ingebouwde PoE voorziening waarmee ook stroom over de ethernet kabel gestuurd wordt. Er is dan geen extra stroomadapter nodig bijvoorbeeld bij een bewakingscamera of acces point.