Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Tekeningkasten

Tekeningkasten

Andere benamingen: Tekenladekasten

Tekeningkasten bestellen

Tekeningkasten zijn uitermate geschikt voor tekeningen in een groter formaat. Het opbergen van tekeningen in het formaat A0 of A1 is geen probleem meer met een tekeningkast van het DiscountOffice huismerk of Bisley.
Bij DiscountOffice.nl vindt u diverse tekeningkasten in verschillende uitvoeringen, afmetingen en kleuren, die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. Met behulp van de filterwoorden op onze website vindt snel de beste tekeningkast die voldoet aan uw wensen. Met een paar eenvoudige stappen is uw bestelling geplaatst en vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Wilt u liever achteraf betalen? Voor bedrijven, scholen en instelling biedt DiscountOffice.nl de mogelijkheid om op rekening te bestellen. Dit kunt u eenvoudig aanvragen tijdens het bestelproces.

Veilig opbergen van A0 en A1 documenten

Tekeningkasten zijn speciaal geschikt voor het veilig en netjes opbergen van grotere documenten zoals A0 en A1 formaat. Door het grote formaat van de tekeningkast past het document in zijn geheel in de lade, zo kunnen alle tekeningen, documenten, bouwtekeningen en meer onbeschadigd bewaard worden.
De tekeningladekasten die u bestelt via DiscountOffice.nl zijn gemaakt van een hoge kwaliteit staal en zijn uitermate geschikt voor langdurig dagelijks gebruik. De tekeningenkasten zijn afsluitbaar met een stevig slot.
Heeft u kleinere tekeningen die u veilig wilt opbergen? DiscountOffice.nl levert ook ladeverdelers voor uw tekeningkast zodat u ook kleinere papierformaten zoals A2, A3 of A4 kunt opruimen. De ladeverdelers houden de documenten goed op zijn plaats om schuiven en kreuken te voorkomen.

Bisley tekeningkasten met korting kopen

Tekeningkasten van het topmerk Bisley zijn flexibel in te richten en zorgen voor een veilige opberging van uw grotere documenten. Bisley tekeningkasten zijn leverbaar in secties van 5 laden op zowel A0 als A1 formaat. U kunt de tekeningkasten op elkaar plaatsen, met een maximum van 3 secties van 5 laden! Elke lade is voorzien van een pieraandrukstang en aan de achterzijde van een teruggebogen rand zodat documenten niet kunnen beschadigen. De laden zijn voorzien van perforatie zodat de laden met ladeverdelers makkelijk in te delen zijn op bijvoorbeeld A2, A3 of A4 formaat.
Bisley tekeningkasten hebben een robuuste stalen constructie en zijn verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren: zwart, antracietgrijs, lichtgrijs, oxfordblauw, beige, kardinaalrood, zilver, krijtwit, geel en groen. Zo vindt u altijd wel een tekeningenkast die past bij de rest van uw inrichting.
Bij DiscountOffice.nl kunt u topkwaliteit Bisley tekeningkasten bestellen met hoge kortingen. Bent u op zoek naar een betaalbaar alternatief? De tekeningkasten van het huismerk DiscountOffice hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen.