Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Thermische inbindomslagen

Thermische inbindomslagen

Verwante categorie: Thermische bindmachines

Andere benamingen: Thermische map, Thermische inbindmap, Thermische bindomslagen

Thermische inbindomslagen bestellen

Bent u op zoek naar voordelige thermische inbindomslagen voor het thermisch inbinden van uw rapporten, verslagen of documenten? Bij DiscountOffice.nl vindt u een groot assortiment inbindmappen die u tegen scherpe prijzen gemakkelijk online kunt kopen.
Thermische bindomslagen zijn geschikt voor thermische inbindmachines. De standaard bindomslagen hebben een voorzijde van transparant PVC, zodat de titelpagina goed zichtbaar is, terwijl de achterzijde een witte of gekleurde pagina is. De achterzijdes zijn ook te verkrijgen in varianten van leather, linnen of zijde in diverse kleuren.
De inbindmappen zijn in verschillende capaciteiten te verkrijgen. U kunt de stelregel aanhouden dat u ongeveer 8 à 9 pagina's per mm dikte van de thermische inbindmap kunt inbinden.
Maak gebruik van onze handige selectiemogelijkheden en u vindt snel de juiste inbindmappen die u zoekt. U kunt onder meer filteren op capaciteit, kleur en materiaal. Zo weet u zeker dat u via DiscountOffice.nl snel uw bestelling kunt plaatsen.
Bovendien worden de thermische inbindomslagen ook nog eens razendsnel geleverd. De meeste varianten zijn uit voorraad leverbaar vanuit één van de magazijnen. Heeft u snel inbindmappen nodig? Geen probleem bij DiscountOffice.nl!

Thermische inbindmappen voor een professionele uitstraling

Bij thermisch inbinden wordt gebruik gemaakt van hitte. In de rug van de omslag bevindt zich een lijmlaag die door de thermische bindmachine verwarmd wordt. Door de documenten in de omslag in het geheel te verwarmen ontstaat een stevige verbinding en blijven de papieren goed bij elkaar.
Thermisch inbinden is een sterke oplossing om uw belangrijke documenten van een professionele uitstraling te voorzien. De documenten hoeven niet geperforeerd te worden waardoor het rapport er mooier uit ziet en u gegarandeerd een professionele indruk maakt op partners en zakenrelaties!

Ruime keuze thermische omslagen

Bij DiscountOffice.nl vindt u een breed assortiment thermische bindmappen voor thermische inbindmachines. Het standaard formaat van een inbindmap is A4. De dikte van een inbindmap varieert tussen 1.5mm tot wel 25mm.
De standaard thermische omslagen zijn voorzien van een transparante voorzijde van PVC, zodat het voorblad van het document goed zichtbaar is. Voor de achterzijde kunt u kiezen uit veel verschillende materialen en kleuren, zoals pvc, linnen, zijde of lederprint. Naast een witte achterzijde kunt u bij DiscountOffice.nl ook kiezen uit blauw of zwart.
Voor een extra luxe uitstraling biedt DiscountOffice.nl naast softcover ook hardcover omslagen. Met de Jalema Thermo Hardcovers maakt u snel en eenvoudig een professioneel ingebonden boek waarin de document goed beschermd blijven.

Topkwaliteit inbindomslagen met korting kopen

Via DiscountOffice.nl bestelt u professionele inbindomslagen van de kwaliteitsmerken GBC, Jalema en Fellowes met hoge kortingen. Voor een betaalbaar alternatief kunt u ook kiezen voor ons huismerk DiscountOffice. Ook kunt u profiteren van extra lage prijzen door onze staffelprijzen waarbij u bij een grotere afname nog voordeliger uit bent.

Vertrouwd bestellen

Aanbevolen