Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje en volg de aanwijzingen!

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Inbindmachines

Inbindmachines

Inbindmachine bestellen?

Bent u op zoek naar een goede inbindmachine? En wilt u graag deskundig advies voordat u een inbindmachine koopt? Bij DiscountOffice.nl bent u aan het goede adres voor alle typen inbindmachines en toebehoren. Door onze jarenlange ervaring krijgt u bij DiscountOffice.nl het advies dat u nodig heeft. U bestelt bij DiscountOffice.nl de juiste inbindmachine makkelijk en snel online tegen scherpe prijzen.

Een inbindmachine voor elk gebruik

Met een inbindmachine kunt u op een professionele manier brochures, verslagen, documentatie, offertes en meer inbinden. Binnen het uitgebreide assortiment inbindmachines vindt u veel verschillende modellen, bindruggen en bindomslagen in verschillende maten en uitvoeringen.
Of u nu een Fellowes inbindmachine wilt bestellen, een Albyco inbindmachine, een Leitz inbindmachine of een GBC inbindmachine, DiscountOffice.nl levert gebruiksvriendelijke inbindmachines van een hoogwaardige kwaliteit voor elk gebruik. Voor iedereen die informatie op een professionele wijze wil presenteren op kantoor, op school of thuis.

Waar moet u opletten bij de aankoop van een inbindmachine?

Welk inbindsysteem het beste voor u geschikt is hangt onder meer af van de informatie die u wilt inbinden, de mate van gebruik en de keuze van de type binding. Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit verschillende inbindsystemen: met een plastic bindrug, een metalen draadrug (wire) of met een thermische bindrug (lijm).

Ruime keuze inbindmachines

Of u veel of weinig wilt inbinden, voor elk type gebruik vindt u bij DiscountOffice.nl de perfecte inbindmachine.
Heeft u maar af en toe een inbindmachine nodig? Clickbind machines zijn geschikt voor gemiddeld kantoorgebruik. De bindruggen kunt u makkelijk openen voor het toevoegen of verwijderen van pagina's.
Wilt u een inbindmachine metaal bestellen? Bij DiscountOffice.nl kunt u kiezen uit verschillende inbindmachines die met een metalen rug (wirebind) inbinden. Met een inbindmachine voor metalen ruggen kunt u uw belangrijke offertes of presentaties voorzien van een luxueuze uitstraling met een metalen bindrug. De pagina’s kunnen 360 graden draaien en het is veilig, eenmaal ingebonden zijn de pagina’s niet meer te verwijderen.
Voor zeer professioneel gebruik zijn de Surebind-machines geschikt. Deze elektrische pons-bindmachines Surebind die grote volumes soepel inbinden bestelt u eenvoudig en snel online bij DiscountOffice.nl tegen scherpe prijzen.
Wilt u veel documenten inbinden voor gebruik intern binnen uw bedrijf? Bestel dan een inbindmachine plastic bij DiscountOffice.nl. De bindruggen zijn gemakkelijk te openen en gelet op de verbruikskosten is inbinden met een plastic bindruggen het voordeligste inbindsysteem. Inbindmachines plastic zijn te bestellen in verschillende prijsklassen en capaciteiten. Wilt u veel documenten inbinden dan adviseren wij u om een elektrische ponsmachine aan te schaffen.
Wilt u zowel met plastic als metalen bindruggen werken dan is een multibind-bindmachine iets voor u. Met de multibind-inbindmachines kunt u plastic inbindruggen of een wire (metaal) bindringen gebruiken. Ideaal voor bedrijven die intern plastic bindruggen gebruiken en voor externe communicatie metalen draadruggen gebruiken.

Voordelige bindruggen bestellen?

Binnen het uitgebreide aanbod bindruggen bestelt u bij DiscountOffice.nl online voordelige bindruggen uit voorraad. Op zoek naar metalen bindruggen? DiscountOffice.nl biedt een ruime keuze metalen draadruggen (wire) voor inbindmachines metaal in verschillende afmetingen, kleuren en aantal ringen, zoals 34-rings, 21-rings en 23-rings.
Plastic bindruggen bestellen? Bij DiscountOffice.nl bestelt u voordelige plastic bindruggen in heel veel verschillende capaciteiten en kleuren. U heeft de keuze uit verschillende kleuren zoals zwart, wit en rood. De stelregel voor de capaciteit is dat u per mm bindrug ongeveer 6 pagina's kunt inbinden.
Thermische omslagen nodig voor uw thermische inbindmachine? DiscountOffice.nl levert thermische inbindmappen in veel verschillende uitvoeringen. De standaard bindomslagen hebben een voorzijde van transparant PVC, zodat de titelpagina goed zichtbaar is, terwijl de achterzijde een witte pagina heeft. De achterzijdes zijn ook te verkrijgen in varianten van leather, linnen of zijde in diverse kleuren. De mappen zijn in verschillende capaciteiten te verkrijgen.